lle de france rasa ovaca

Hvala. Ovan je pario. Prvo jagnjenje. Imaju dovoljno mleka, gledao sam vimena. A i jagnjad sisaju svakih 10 minuta.
Samo sisaju i spavaju. Kad ih podignem, istezu se sto je dobar znak, znaci da su zdrava.
Za pocetak sam zadovojan.

Grla su odlicna, a posebno mi se svidja ovo sa druge slike.
Sa ovim se moze raditi fino, samo napred i srecno!

Hvala, drago mi je cuti i druga misljenja, da znam da nisam pogrijeso sa kupovinom
A kao ta sa druge slike njih tri imaju skoro identicne, malte ne se nerazlikuju

Zasto pogresili?
Svaka roba ima svog kupca i svoju cenu. Ovo kazem, jer sam citao da su vam govorili da su grla koja planirate da kupite skupa.
Ne obazirite se na takve komentare, nego tezite da sto pre dodjete do zacrtanog cilja.
Bolje u startu krenuti sa kvalitetom , koji naravno kosta, nego kupovati samo radi kupovine, pa posle treba godina i godina da se ispeglaju greske sa pocetka.

Mislim da nisam pogrijesio, ali reko opet ima vas dosta iskusnijih od mene pa reko da date svoj sud.
Jeste cijena grla je takava kakva je, ali kada sam vidio uzivo jagnjad rijesio sam da kupim. Jer kao sto sam vec pisao kad vec ulazem i osnivam novo stado neka to bude kako treba

Ranko sa ovim
v2xquh.jpg
se moze raditi, a sa ovim
psihj.jpg
bolje da ne pocinjes nikako (sumnjam da su ove dvije dviske od Jeftica).Samo sam iskren, moj ukus.

Tu smo da diskutujemo i dajemo svoje utiske, one na ovim slikama su uhvacene u takvoj pozi da izgledaju malo pouske, uzivo su dosta sire. A i ne samo njih dvije, svi mi na slikama neizgledaju kao uzivo, uzivo su dosta formastiji, narocito ovnic, uzivo imaju ono bas izrazene butove i plecke, dok se to na slikama slabije vidi.
A sva ova jagnjad su od Jevtica kupljena

Postoji li mogućnost legalnog uvoza idf jagnjadi ili šilježadi iz Republike Srpske u Srbiju , zna li neko ? Npr da se kupe grla od kolege Jevtića.

Zdravo svima,
evo i mene posle duzeg vremena, razni poslovi kao i kod vecine, ne dozvoljavaju mi da cesce pisem.
Pohvale na prikazanim slikama svim odgajivacima koji su u zadnje vreme postavljali slike.
Jedan moj mali doprinos ovoj temi je i jedan ovnic kog ste videli kao jagnje a sad je postao tinejdzer i ovako izgleda
vys28o.jpg

- - - - - - - - - -

Trenutno je star nesto vise od 9 meseci i tezi 110,5 kg
Ovo je jedan od boljih primeraka koje smo mi odgajili
rsufk1.jpg

- - - - - - - - - -

x1di79.jpg

Nazad
Vrh