Borisllav360
Član
Piše DUCAR e sad ne znam jel to to, dukati. Pa lako, slično je kao kod tomosaDukati mašina,kako je uglavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Piše DUCAR e sad ne znam jel to to, dukati. Pa lako, slično je kao kod tomosaDukati mašina,kako je uglavi
Od motora je sigurno skupljiNe znam, moguće. Dobio sam taj auspuh i koliko sam čuo nije baš jeftin
Еј наопако па ја мог апенца не би дао ни за шта...Treba uzeti veliku macolu i sve te tomosove polupati
Jest vala,ove skutere kad potjeraš preko ovršenog kukuruza pucaju plastikeNema boljeg motora za obilazak njiva.Takođje i kroz atarske vagaše prolazi bolje nego Kamaz i Hamer.
Preko njive sa ovršenim kukuruzom hoće da poleti.
Zameni plovak i poklopac kućišta plovka i neće curiti...Deks da bing je. Sve izmenjao, i isto. Da nemam živaca, zapalio bi ga, al nemam hrabrosti pa ezo tako.
Nova slavina metuta. Odneću ga traktorom kod majstora, tačno pametan nisam. Opraviti, prevesti na žutu tablicu pa koristiti, ili sve bataliti.
A zgodan za obilazak njiva, stvarno extra.