savopunck
Banned
Možda malo motor pohaban,ipak je to mlado pedeset godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da, ali ne ovi laser sto se sad prodaju,oni nekadsnji lipnik ,to se vac moze nazvati rezonantni auspuh...Talianu-ov je 2004.
Još uvek teenager....
- - - - - - - - - -
Rezonantni auspuh bi trebalo da povećava početnu snagu i krajnju brzinu zavisno od stanja motora od 10 do 15%, u odnosu na auspuh klasične konstrukcije kod 2T motora...
Imam još jedno pitanje,ovaj moj motorbicikl je stajao godina i sada kada ga vozim nekako mi je utisak da je lenj nije živahan na gasu.Nisam ranije vozio APN pa ne mogu oceniti da li je to normalno ili ne.
- - - - - - - - - -
Šta se dobije rezonantnim auspuhom?
Na apn nema od gore usis u stublini sa jedne strane usis sa druge izduv , ako turpija klip gornju stranu onda povecava komoru za sagorevanje , zato treba donju gde su krilca jer onda brze dode do otvaranja kanala za izmenu gasova i posto je klip kraci samim tim se i kasnije zatvara bolja je izmena gasova jaci motor , od ta dva krilca sto su na donjem delu klipa treba skratiti za par mm.
Poznavaoci,malopre čitam tehničko uputstvo i spominje se vazdušni filter .Ja ga nemogu naći jel ga nema na motoru ili sam nešto zaje**o.
Inače kada sam bio zimus u CH kupio sam karburator delorto original,radi motor kao sat.