trebao je da ga predje sa toniranim spricgitomVico trebao si prvo preći belom bojom ceo kombi. Jeftinije bi prošao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trebao je da ga predje sa toniranim spricgitomVico trebao si prvo preći belom bojom ceo kombi. Jeftinije bi prošao.
Crne verovatno oko 4-5l. Dok crvene bi i 2l bilo dosta.Dali neko zna koliko je farbe potrebno da se ofarba mtz 820 sive,crne,crvene?
- - - - - - - - - -
Niko nema ideju?
To je posao,kad za dan stignes i da pripremis i da ofarbas traktorMa uzeo sam neki famin,i 4 puta sam, ako ne 5 ,prao i gulio sa dletom i srafcigerom; zivcanom cetkom..ma haos,on uvek negde flisuje i prasina se lepi,i sav je ko kerefeka...
Danas sam ga ofarbao, pa kako mu bude,nit ide na izložbu,nit ga spremam za prodaju..
Traktor je radjen pre 3-4 godine.Tad sam imao prosecan telefonSiva je malko tamnija od originala,crvena je sasvim originalna
bravo na poslu,nabavi bolji aparat za fotkanje