Jel neko zna koja boja ide za elektromotore? Tipa boja kao na motoru sa ovog oglasa: https://www.halooglasi.com/masine-a...ja-elmotor-reduktor/3635031?sid=1488455618999 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze se resiti bez komore za farbanje jer komora samo ubrzava proces susenja i da prasina nepadne. Ali haubu moras nasuvo prvo kruznom slajfericom i 220 smirglom ismirglati da se ceo sloj laka skine pa onda ides vodenom smirglom 600 i vodom poliras. Treba samo dobra temperatura napolju baremm 25-30 i nema problema jer vrlo brzo susi.Ali moras dobar pistolj imati i malo rutine jer metalik je takoreci 2 farbanja i mora se dobro naneti sloj i ravnomerno da nebude sarenilo. Srecom sive nijanse dobro pokrivaju ali su najteze za napravitiVica majstore...poceo mi se gulit lak na haubi....boja je metalik siva...mozel se to rijesit amaterski i bez da se pece farba il moram nekom gonit ko se time bavi....lak se na haubi ogulio vise od pola i najvjerovatnije treba smirglanje
Farbanje zavrseno ali ovu nijansu vise nikad nekoristim. Morao sam 7 slojeva preci da neostane saren