Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tamo bi trebalo da bude pravo leto sada...Da li zna neko da li je u jesenjim mesecima toplije dole kod afričke obale. Egipat npr. U poređenju sa eto pomenutim Tsosom?
Египат је топао увек, у Хургади сам био баш крајем септембра топло је баш. У Александрији је већ другачије, мада сам тамо био само један дан, некако тмурно а на обали ветровито.Da li zna neko da li je u jesenjim mesecima toplije dole kod afričke obale. Egipat npr. U poređenju sa eto pomenutim Tsosom?
Ajde kad pričamo o drugim destinacijama da dodam još nešto .
Pre 10-ak dana slučajno u Limenasu na plaži upoznam jednog momka .
Nas troje se u vodi dobacivali ragbi loptom , njemu to bude zanimljivo i naravno pridruži se .
Dan po dan , postane to redovno , reč po reč , svako priča gde je letovao (i koliko je koštalo ) a on kaže da je najbolje prošao ( medeni mesec ) u Dominikanskoj republici .
Naravno to zadovoljstvo je bilo 1500 evra all in kluzive sa prevozom po osobi .
Još doda , ne mogu da razumem ljude , koji kao moja kuma dodju u Grčku , uplate skup hotel , puknu 2500-3000 evra a mogu za te pare da odu u onaj raj .
Svima bi kaže želeo da to doživite bar jednom u životu .
Sada ih je 4 pa to finansijski više nije u mogućnosti da isprati i bira jeftinije destinacije .
Stalno je hvalio tu priču i na moje pitanje baš pred rastanak ima li neka fotografija sa tih plaža ispostavi se da on ima yutub kanal na tu temu .
Naravno uvek je bilo koliko para toliko muzike i ako se već odvaja neka veća kinta onda zašto da ne .
Ako nije protiv pravila foruma evo adrese .
Da dodam , tamo se ide u januaru jer su tada temperature podnosljivih 35c
Jel moze tamo da se voza sa biciklom van hotela a da te ne kamenuju?Ajde kad pričamo o drugim destinacijama da dodam još nešto .
Pre 10-ak dana slučajno u Limenasu na plaži upoznam jednog momka .
Nas troje se u vodi dobacivali ragbi loptom , njemu to bude zanimljivo i naravno pridruži se .
Dan po dan , postane to redovno , reč po reč , svako priča gde je letovao (i koliko je koštalo ) a on kaže da je najbolje prošao ( medeni mesec ) u Dominikanskoj republici .
Naravno to zadovoljstvo je bilo 1500 evra all in kluzive sa prevozom po osobi .
Još doda , ne mogu da razumem ljude , koji kao moja kuma dodju u Grčku , uplate skup hotel , puknu 2500-3000 evra a mogu za te pare da odu u onaj raj .
Svima bi kaže želeo da to doživite bar jednom u životu .
Sada ih je 4 pa to finansijski više nije u mogućnosti da isprati i bira jeftinije destinacije .
Stalno je hvalio tu priču i na moje pitanje baš pred rastanak ima li neka fotografija sa tih plaža ispostavi se da on ima yutub kanal na tu temu .
Naravno uvek je bilo koliko para toliko muzike i ako se već odvaja neka veća kinta onda zašto da ne .
Ako nije protiv pravila foruma evo adrese .
Da dodam , tamo se ide u januaru jer su tada temperature podnosljivih 35c

Volim i pivo i zdranjeСад кад читам за шта вам служи летовање потпуно ми је прихватљиво педалирање по обалосињском кршу.... Чак делује и здраво...
А ја мислио купање, сунчање... понеко пиво... понеко ждерање...

Jedino droga i kocka se nekoristi , sve druge poroke mogu da razumem.Neko voli alkohol , neko da jede a neko voli zene ali droga i kocka nikad!!Neverujem da će da te neko kamenuje, ali da te opljačka ako ideš po siromašnim kvartovima ,vrlo moguće.
Čitam sad "Zakoni o drogi su izuzetno strogi, a kazne za posedovanje ili konzumiranje narkotika su drastične." Jebeš takav raj.
Na Jamjci je slično. Znam da mnogi ljudi odlazi sa ubđenjem da tamo svi duvaju travu najnormalnije pa se onda neprijatno iznenade kad vide da to upšte nije zajebancija tamo.Neki i na teži način.
U stvari sad čitam da su na Jamjci zadnjih godina promenili to tako da posedovanje manjih količina nije kažnjivo.

Naravno da ne. Sad me rade samo teške droge.Теби је рај негде да одеш на одмор да дуваш траву? Јел то имаш 16 година па су ти таква срања примамљива?плус и ти од 16 година су слаби са мозгом у глави када им је тако нешто примамљиво.
Ovi su bili na kokainu , pa su uglavnom ziveli dugo .Sex & Drugs & Rock & Roll
Pa vidi ovu listu![]()