Rumuni i Bugari nisu odavno ono sto su bili otisle cene ,Turska i Crna gora poskupeli , Hrvatska nedodirljiva mislim da je i Albanija promenila cenovnike a ona parola letujte u Srtbiji je takav crnjak jer Srbija tek dere tako da je trenutno najnormalanije resenje i dobitna kombinacija region oko Paralije ,Olimpik Beach ,Makriagalos ,Leptokarija i moze da se zagrebe u ovom rangu Platamon i Nei Pori to je paket arazman lepo i jeftino .Druga zona malo skuplja je Stavros ,Asprovalta ,Vrasna , tu je slican sa cenama prvi prsten Halkidikija i ono malo letovalista sa prstena 3 Halkidikija kao i ova letovalista ispod Nei Porija prema Larisi Eviju bi mozda svrstao u prvu najeftiniju zonu .U trecu zonu spadaju ostrva i drugi prsten Halkidikija i i Jonska obala a 4 zona je dranje bez anestezije to su ostrva ispod Peloponeza .Mislim da je jos uvek privatan smestaj Rumunija i Bugarska povoljan za nas ali predpostavljan da je to slicno ili u rangu jeftinijih letovalista u Grckoj .To ko onaj vic o Bosancu , Breni i mečki ,
Brena je Brena a 2X je 2X ........
I od cele Grčke obale zalepio si se za Paraliju ?
Voliš vašar ?
Sada vise nije vazno sta ko voli ili ne voli sada treba biti pametan i racionalan i povuci pravi potez kao u sahu i mudro razmisliti sta dobijam a sta gubim prst na celo i dobijam letovanje i ostaje mi par hiljada eura u dzepu /kojih nemam ali i da ih imam ostale bi / i kada se vratim kuci frizider mi nece biti prazan jer cu pre Paralije da ga napunim u svetoforu a moj traktor Fergi iz 1977 nece zavrsiti u cacilendu jer nisam pod pritiskom i pod moranjem a inace ako nisi bio PARALIJA JE KAO LAS VEGAS I DIZNILEND SAMO MALO MANJI odise toplinom i duhom tu se mesaju razne kulture i civilizacije i sve ono najbolje je svrstano tu depresivnih nema prsti od euforije i adrenalina samo se razmisljam da li da sacekam LUST MINUTE i tu da zakacim popust na vec odobren popust ili da iskesiram ovih dana ali ova godina ima da bude prekretnica osecam i ocekujem po instiktu sve najlepse