Letovanje 2026🙂

Koliko je kome potrebno para za jedno porodično letovanje? Ako nije tajna
Немам појма али моја госпођа каже око 1.500 евра, сад је питах. И то оно неке варијанте крај сезове, последњи минут и сл. Леба и лубеница из продавнице, пиво из конзерве, маслине с пијаце, кобаје из месаре итд. Нас троје или четворо, како када.
Нисам сигуран дал смем да јој верујем ) Могла је да ми каже и 5.000 евра и веровао бих. Ја немам представу јер не знам у паре, могу да потрошим брдо пара ни за шта, кажу ми да сам терминатор за паре.

Зато госпођа држи буђелар ) како можете претпоставити, иначе банкрот.
Каже ми друг један — да ме поставе за директора КокаКоле да би фирма брзо пропала и банкротирала. То на основу мојих пословних и финансијских компетенција каже.
Па ви видите колико сам се ја усрећио. Са госпођом сам у великој уштеди.
С друге стране, да се нисам женио можда не бих имао ни трошкове ) Не може човек бити паметан.

Pa, sad, koliko...
Smeštaj može biti 35, a može i 150-200 dnevno. Pa puta 10-15 dana, ogromna je razlika u iznosu. Drugo navike, dal klopate po restoranima ili kuvate, sve to umnogome utiče.
Realno, gospođa i ja, Ἑλλάς 12-15 dana 1500 do 2000 ojro

PS @SreckoP LEGENDO

1500-2000e, smestaj, gorivo, putarine. E sad hrana kako ko hoce, neko ide na rucak i veceru svaki dan + koliko girosa se pojede. Neko nosi nesto od kuce pa tu malo ustedi. Izadje kao i all inclusive kad sve uracunas, samo mislis u glavi da je manje. Smestaj u grckoj je ove godine jos vise poskupeo zbog.nekog poreza i taksi koje je uvela drzava na apartmane!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Pa, sad, koliko...
Smeštaj može biti 35, a može i 150-200 dnevno. Pa puta 10-15 dana, ogromna je razlika u iznosu. Drugo navike, dal klopate po restoranima ili kuvate, sve to umnogome utiče.
Realno, gospođa i ja, Ἑλλάς 12-15 dana 1500 do 2000 ojro

PS @SreckoP LEGENDO
Gde to ima za 35e smestaj i kakav,bas me zanima? Ja to nisam nigde nasao.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Kiki
Nei Pori

fe0e16507f2279683c5fb7f7819c65c6.jpg

Jedna situacija od prošle godine. Uzeli smo uz smeštaj i doručak koji je ugovoren pre dolaska po određenoj ceni. Tamo kada smo stigli cena doručka je bila oko 1,5 evro po osobi niža nego što smo mi dogovorili 😂

Nazad
Vrh