Letovanje 2026🙂

Mornar , ko ti drma kavez pa si tako podivljao?Pijuckas rakiju pa te prebacilo?

Mi gledamo da ponovimo Lefkadu ove godine,jer nam je stvarno bilo prelepo tamo pre tri godine. Mesto gde smo odseli je bila Ligija. Smestaj u hladu borova u prvom redu do mora. Naravno svako prepodne je bilo rezervisano za neku novu plazu na zapadnoj obali,popodne za plazu u smestaju. Naravno trazi malo vise voznje kolima ali je vredno svakog predjenog kilometra kada se spustite na te plaze. Jer iz licnog iskustva plaze na Lefkadi su jedne od najlepsih plaza na svetu. Lefkas je blizu za nocni zivot, lepe vecere u restoranima kraj mora ili samo setnju po ulicicama . Za neku vecu nabavku hrane tu je i Lidl. Restorane sa prelepim vidicima ima i na nekolki mesta po brdima Lefkade. Cene su pristojne od 60-80e za 4clanu porodicu plus pice (e to moze zavisno od grla i meraka da kosta).Malo skuplje sam jeo a losije u Pargi. Pricam o ribi i morskim plodovima. Smestaj za nas je 150e po danu ,apartman u prizemlju gleda na more. Smestaj ima svoj pool bar pa uvek se moze poruciti neki ladan koktel ,mytas ili ice frape. Drvenih lezajki velikog formata i lejzibegova ima dosta, tako da.se uvek moze naci slobodno mesto za peskir i popodne kada se svi gosti vrate u smestaj. Plaza u smestaju kamenita ,ima jezeva, ali ima i svoj ponton pa se deca mogu poprilicno iskakati u dublju vodu, gde je bezbednije od jezeva.
Nama je bilo prelepo, gledamo to da ponovimo i ove godine.

Sent from my WP32_Pro using Tapatalk

Prosle godine smo gledali Tursku deset dana u julu, i neki kvaliteniji allinclusive za nas 4nismo nasli ispod 4500e smestaj i prevoz (deca su porasla pa je i za njih puna cena). Onda smo resili da odemo preko bare. 7nocenja Cancun mexico allinclusive,3600e za nas 4ro, naravno plus avion sa taksama jos 2800e. Imamo americke vize nismo morali da se cimali za mexicke vize. Uzeli smo tamo par izleta, sve je vrlo dobro organizovano i bezbedno. Ljudi su vrlo ljubazni, hrana je svuda bila izvrsna i ukusna. Na svoju ruku smo isli do samog grada Kankuna gradskim prevozom, preko dana delovalo je vrlo sve bezbedno. Turista svuda,pijace pune svakojakog voca, suvenira. Losa strana letovanja u julu je to da kupanje na plazi nije bilo moguce zbog neverovatno kolicine morske trave(znali smo to i pre odlaska) tako da smo karibski pesak,vrelinu i pravo plavetnilo osetili na ostrvu nekoliko km od obale. Bukvalno je bilo plavetnilo sa razglenica i beli pesak, ali i nenormalna guzva pod suncobranima. Turisti su uglavnom domaci, Argentici i Amerikanci, i poneki zalutali iz drugih zemalja. Cancun je za prosecno plateznog Amerikanca kao Egipat za nas, veliki hoteli, odlicnan odnos cene i usluge. Tako da smo osetili malo cari latinske amerike.

Sent from my WP32_Pro using Tapatalk

[url=https://postimg.cc/zbRt1JBd][/URL]Auu al si se zapalio..🤣🤣🤣 da evo trcim da tebi saljem slike. Ne brini se ti za racun,da manje kockas mozda bi mogao otici dalje od sljunkare.🍻pozdrav sa hladnih Alpa
Kakve su cene suncobrana jel ima na plazi tuseva jel jedes ladan bostan ❓. :unsure: Vidi ovako stoje stvari sto smo slali slike slali smo ja sa sljunkara a ti sa zaledjenog jezera medjutim doso LORD BAJRON ANARHISTA I SA KANKUNOM I MEKSIKOM I ZADAO JEDNACINU SA TRI NEPOZNATE I UGASIO NAM SVETLO .To putovanjce je izaslo skromnih 6 tauzenki znaci ovi kamenjari i soderi sto smo mi obilazili su limunadica i to vruca limunadica i najbolje malo da se povucemo sa foruma da oslobodimo prostor drugima da ne smetamo previse nema smisla

Ево ја добио понуду као да је Сан Тропе приватна плажа и пишаш са терасе на сиротиљу... Лефкада 250 ојра за ноћ... нек цркну душмани... Па сам питао да ли даје фискални рачун да могу да га окачим на фејс... чекам одговор... Будите у току...

Припреме увелико трају...

Citao sam tvoj post zemo kada si otkrio prelepu destinaciju na 25 km od kuce Deliblatsku pescaru i sa koliko entuzijazma si ti pricao o pescari i sadrzajima oko nje o prirodi i koliko je porodica bila odusevljena izletom to je se prepricavalo dugo a verujem da te ukucani i danas upitaju kada cemo ponovo u rezervat prirode Deliblato a sa slicnim zarom ste doziveli putovanje u Grcku sve slikovito opisano i docarano a nesto slicno se i meni dogodilo na Salinackim jezerima tu je ostao deo moje mladosti utkan u onu zabokrecinu . Medjutim doziveo sam teske reci od nekih forumasa koje ocigledno uciteljica nije dovoljno mlatila i nisu nazalost prosli dril komunizma a reci koje su mi upucivali su bile STO TI NISI ZARADIO ❓ zatim KO IMA LETOVACE A KO NEMA NEKA CRKNE STA IMA TU CUDNO ❓ zatim TI NISI MRDNUO DALJE OD SLJUNKARE POKRI SE I CUTI ❓ zatim OCES DA SE KOCKAS STA SI MISLIO ❓ cak mi je jedan clan rekao OCES DA SE GREBES ❓a ono doduse ja se grebem po onom soderu na sljunkari i po onom kukuruzu a nekad krenem i bos zaboravim papuce medjutim taman kada smo pomislili da na forumu postoje dve klase SODER KLASA i malo elitnija klasa PUNISICI pojavi se treca SUPERSONICNA KLASA kolega LORD ORGIJA podize covek standarde POGASI FORUM ULUBIO NAS SKROZ NISU OSTALI NI DUGMICI .Sta reci a ne zaplakati koju poruku poslati 🌴

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh