Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mornar, slazem se narorito u prvom delu tvog posta. Ovo je oko 16 km. od moje kuce. Moja preporuka je Vlasinsko jezero, ali samo kada su naj vece vrucine. Najvece (18km) na 1286m. nadmorske. Cista voda ko suza.Srbija je prelepa nismo ni svesni sta sve imamo medjutim sve se svelo na Zlatibor, Kopaonik i 3 banje .Ovo je prelepo mesto na Dunavu nedaleko od Srebrnog jezera raj za zivce za ljubitelje prirode .Ovo je za ljude koji znaju da uzivaju u momentu ali istinski
Kako ti da dehiriras finansijski?Nisam ni sumnjao surovo si iskren i vidi se da si covek iz naroda . Hvala ti na dragocenim informacijama ja sam trenutno dehidriro skroz finansijski ali znam da se oporavim brzinom svetlosti i da poletim kao Lufthanza .Znaci do zadnjeg momenta se nece znati gde idem a i ako ne odem sigurno me nece napustiti nada i optimizam E OVO SU PRAVE I PRAVOVREMENE INFORMACIJE IZ PRVE RUKE HVALA