Letovanje 2026🙂

More se rascvetalo a i vetar je tu naneo na obalu sve i svasta ali sta je ovo crno kao neka piljevina tu iako bi bio neki jez u gomili tog trunja nebi mogao da ga vidis od crnila ali u stvari jezevi idu samo u kristalno cistu vodu ovde bi morao da se ponese neki probiotik za nedaj boze ali mi nije jasno jel imaju neke masine za ciscenje i odrzavanje plaze kako ovo ovako docekuju turiste nije mi jasno .Bitno je samo da oni papreno naplate ali mislim da su se oni malo najeli i prejeli pitacu ih kad krenu turisti da im beze po drugim destinacijama Ja mislim da su njih mnoge zemlje istocnog bloka odavno pregazile u turizmu ali sve je to na neki nacin i prirodno

Видим ја где иду новци од еуропских фондова, разноразних ипарда и субвенција... Зато ћемо земљаче ти и ја на шљункару а можда и лавор... јбг ко оре црницу он летује у НицУ... :) а ко оре ову нашу трећу класу има разбијену касу :) ;) .

Ништа вас не разумем, ко има новца може да располаже са њим како хоће, дал је добио на лотоу, субвенције, ипард, продао нешто, његов је.
На оним који дају субвенције је да одреде услове унапред а не да накнадно нешто паметују.
Крајња намера је да сељак буде задовољан и да настави да производи храну за све.
Неко ће да купи нову машину пусти музику и пева цело лето, други ће да тај посао заврши својом шклопоцијом од 40 година и оде 10 дана да лади .. да.
Шта ми имамо стим, и да имам милионе небих ишао на Тајланд и слична места због малолетних девојака и сличних **greška.
Другим не можемо забранити.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Видим ја где иду новци од еуропских фондова, разноразних ипарда и субвенција... Зато ћемо земљаче ти и ја на шљункару а можда и лавор... јбг ко оре црницу он летује у НицУ... :) а ко оре ову нашу трећу класу има разбијену касу :) ;) .
Ne pominji vise ni pare ni subvencije izvadice nam oci taman sam malo primirio i spustio tenziju daj malo da pricamo o turizmu vidi realno ja da zaronim po onim kanalima oko zelezare ili na Salincu objektivno mogu da izronim neku konzervu ili flase od piva ili neku staru mikrotalasnu ili crno beli televizor a sta ima da se izroni u Kvarnerskom zalivu bolje da neznas a tamo i ne bi mogao danju jer je toliko lucke policije da je to jeza .Tu ima i brodova potopljenih pre 100 godina tu ima i cupova tu ima arheoloskih predmeta ogromnih vrednosti a pazi sad ovo kada bi zaronio u St Tropeu tu nema ni korala ni arheologije ali sta ima bogatasima ispadaju telefoni ,ogrlice, narukvice nije ni malo naivno ali treba doci do St Tropea
Ono sto je meni upalo u oci a imam takvu moc zapazanja da je to fascinantno na video zapisu os 1,34 do 2,50 mogu se primetiti divlje svinje koje se kupaju na plazi i rovare naocigled glamuroznih i bogatih turista i ok to je kao sve smesno i deo turisticke ponude i egzibicionizam ok ali zamisli da neki turista tu negde blizu slucajno urinira u neku vrzinu malo dalje od plaze zazdili bi mu takvu kaznu da bi to bilo jezivo ako ga cak nebi i sankcionisali i nesto ostrije .Jedan moj drug ali stariji gospodin on je iz okoline Kladova ali nije to ni bitno on je u Becu lisio zivota labuda njega su odrali tog kolegu i imao je zabranu ulaska u Bec da te ne lazem dali dve godine a mozda i 5 ne drzi me za rec bile su marke na snazi i on je imao hranarinu ali je muceni covek zeleo da ustedi i ni kriv ni duzan je nadrljao .Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo kada bi neko navabio u neki improvizovani sator onog malog veprica i da ga kokne mislim da bi ga zagulio do kraja ako ga nebi vlasti corkirali a corkirali bi ga sigurno jer nije ti to Srbija i Tanzanija da podmitis .U svakom slucaju nema opustanja i nema glupiranja ono sto bi mozda u ovoj sivoj fazi pred sezone dosta pomoglo u eventualnom odabiru letovanja kada bi znali odokativno cene to bi dosta priblizilo realnu sliku sta moze i koliko a inflacija radi u celom okruzenju .Valjda nece opet sve da izmrzne bilo bi krajnje vreme da nesto rodi posle 2 ocajne sezone nabubrilo samo sto nisu krenule kokice ::pomoc:;

Ништа вас не разумем, ко има новца може да располаже са њим како хоће, дал је добио на лотоу, субвенције, ипард, продао нешто, његов је.
На оним који дају субвенције је да одреде услове унапред а не да накнадно нешто паметују.
Крајња намера је да сељак буде задовољан и да настави да производи храну за све.
Неко ће да купи нову машину пусти музику и пева цело лето, други ће да тај посао заврши својом шклопоцијом од 40 година и оде 10 дана да лади .. да.
Шта ми имамо стим, и да имам милионе небих ишао на Тајланд и слична места због малолетних девојака и сличних **greška.
Другим не можемо забранити.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Gresis Mirko zamisli da iz regiona gde je npr minus 20 sednes u avion i sutra dan si u Bankoku na plus 40 udjes u salon manekenke nasmejane odusevljene sto te vide i pitaju te hocete li masazu ledja ili prstiju ili sportsku ili glave a ti kaze komplet i zaboravis na sve probleme iskljucis se totalno resetovanje a ovo za Tanzaniju mislim da si pogresio debelo ali ko zna zasto je to u zivotu dobro ili nije dobro

Gresis Mirko zamisli da iz regiona gde je npr minus 20 sednes u avion i sutra dan si u Bankoku na plus 40 udjes u salon manekenke nasmejane odusevljene sto te vide i pitaju te hocete li masazu ledja ili prstiju ili sportsku ili glave a ti kaze komplet i zaboravis na sve probleme iskljucis se totalno resetovanje a ovo za Tanzaniju mislim da si pogresio debelo ali ko zna zasto je to u zivotu dobro ili nije dobro
Kontam da nisi ozenjen a nemas ni neku ozbiljnu vezu , u normalnom braku ili vezi ti netreba ta masaza jer to sve radite i kod kuce . Ako i nemas sve kod kuce , onda imas barem kod komsinice :ppozdrav:
Sto se tice ronjenja , samo tebe cekaju . :ROFLMAO:
Tamo jos nije pokupljeno samo staro gvozde jer kolege "sakupljaci" ne rone .
Nerazumem , sta koristis? Ili si takav prirodno?! :cao:

Kontam da nisi ozenjen a nemas ni neku ozbiljnu vezu , u normalnom braku ili vezi ti netreba ta masaza jer to sve radite i kod kuce . Ako i nemas sve kod kuce , onda imas barem kod komsinice :ppozdrav:
Sto se tice ronjenja , samo tebe cekaju . :ROFLMAO:
Tamo jos nije pokupljeno samo staro gvozde jer kolege "sakupljaci" ne rone .
Nerazumem , sta koristis? Ili si takav prirodno?! :cao:
Ovaj moj dzelat sto me sisa za 500 dinara izgleda ko onaj psiho sto plasi zene po liftovima u pola noci a jel mislis da Mirka u Sjenici ovako saskolje po glavi sat vremena sa ovakvim zavodjenjem na minus 20 kome je do pranja glave po onoj ledari a ne flertovanja .A ovaj moj indijanac samo sto mi ne stavi serpu na glavu i uopste nije skocentrisan na ono sto radi samo je fizicki prisutan jer i on je zrtva tranzicije medjutim on ne spada u fensi frizere ko ovi po gradu sto deru mamine i tatine sinove i on odrzava uglavnom nas iz geta
Nego blago meni i ti se osisaj pre odlaska u Kvarnerski zaliv ne bi bilo lose i ponesi od kuce neki briljantin za kosu bolje ti da ga stavis sam nego oni da ti ga stavljaju :haha:

Pišeš "četerski" ovo samo ti razumeš šta si nažvrljao , zato i pitam sta koristiš ? :ROFLMAO:
Što se tiče šišanja, nebrini se ! Sredjen sam ! :cao:

Ja mislim da on samo sam sebe razume. Svi drugi se bore :haha:

Evo mu da malo pregleda.Verujem da ce razumeti.
I nadam se da ce konacno shvatiti da odmor na moru nije samo da odes i i cvaris se od 8 do 15h na plazi,pogotovo Azurna obala,neko odvojiti dan za obici par vinarija,pojesti dobra jela,dobra vina popiti, provozati se azurnom obalom,obici manje gradove.Al coveku koji plivanje na sljunkari poredi sa Spanijom,Grckom ili Azurnom obalom je tako nesto objasniti kao sto je svinji objasniti razliku izmedju kuvanog krompira i tartufa. Tako nemoj se truditi bezveze,vidis da mu je najlepse kad prica sam sa sobom:D

Ja mislim da on samo sam sebe razume. Svi drugi se bore :haha:

Evo mu da malo pregleda.Verujem da ce razumeti.
I nadam se da ce konacno shvatiti da odmor na moru nije samo da odes i i cvaris se od 8 do 15h na plazi,pogotovo Azurna obala,neko odvojiti dan za obici par vinarija,pojesti dobra jela,dobra vina popiti, provozati se azurnom obalom,obici manje gradove.Al coveku koji plivanje na sljunkari poredi sa Spanijom,Grckom ili Azurnom obalom je tako nesto objasniti kao sto je svinji objasniti razliku izmedju kuvanog krompira i tartufa. Tako nemoj se truditi bezveze,vidis da mu je najlepse kad prica sam sa sobom:D
ODRACE TE OVI MAKRONOVI KO SVINJA MASTAN DZAK ::000:: . Ali ovo mi je posebno interesanntno NATURALIZOVANI SLANINAR da ide da pije vino i to ni manje ni vise DA DEGUSTIRA FRANCUSKO VINO :sta: ma daj pa ja mogu da razumem da si bio da gladas bikove na vasaru ili neka jagnjetina vruca pod satoram na Romaniji sa nekom pevacicom radodajkom ali ti da degustiras vino to je isto ko kad bi mene poveli u Kineski restoran da jedem stapicima i da obucem kimono ::namigivanje::
Ti sad ako mene slusas DA NE STRCIS MNOGO OD SLANINARA i zamoli ove LALOSE da te povedu malo na slaninijadu u Kacarevo privikavaj se malo na autenticna jela i pica ali ako krenes ti da vrtis onu casu i da komentarises ukus a osim Bosanskog akcenta nemas ni vinski vokabular e to ce da bude somalierstvo na kubni IMA DA SE PRETVORI U SPRDACINU Drugo to vino je isto ko i Makedonsko samo sto Makedonsko ima veci procenat secera ALI OVO FRANCUSKO JE IZVIKANO I SLUZI ZA UVALJIVANJE I DRANJE NAIVNIH SLIKARA . Kako god bilo pogledaj na netu sta rade i sta pricaju na tim sajmovima vina cisto da znas kako da se ponasas da se ne izblamiras a da ne moras .LJUBI GA BATA I LJULJNI JEDNU FLASU I ZA MENE ::super::

ODRACE TE OVI MAKRONOVI KO SVINJA MASTAN DZAK ::000:: . Ali ovo mi je posebno interesanntno NATURALIZOVANI SLANINAR da ide da pije vino i to ni manje ni vise DA DEGUSTIRA FRANCUSKO VINO :sta: ma daj pa ja mogu da razumem da si bio da gladas bikove na vasaru ili neka jagnjetina vruca pod satoram na Romaniji sa nekom pevacicom radodajkom ali ti da degustiras vino to je isto ko kad bi mene poveli u Kineski restoran da jedem stapicima i da obucem kimono ::namigivanje::
Ti sad ako mene slusas DA NE STRCIS MNOGO OD SLANINARA i zamoli ove LALOSE da te povedu malo na slaninijadu u Kacarevo privikavaj se malo na autenticna jela i pica ali ako krenes ti da vrtis onu casu i da komentarises ukus a osim Bosanskog akcenta nemas ni vinski vokabular e to ce da bude somalierstvo na kubni IMA DA SE PRETVORI U SPRDACINU Drugo to vino je isto ko i Makedonsko samo sto Makedonsko ima veci procenat secera ALI OVO FRANCUSKO JE IZVIKANO I SLUZI ZA UVALJIVANJE I DRANJE NAIVNIH SLIKARA . Kako god bilo pogledaj na netu sta rade i sta pricaju na tim sajmovima vina cisto da znas kako da se ponasas da se ne izblamiras a da ne moras .LJUBI GA BATA I LJULJNI JEDNU FLASU I ZA MENE ::super::
Čovek se uči i razvija se ceo zivot , kod nekih to rano stane a neki ipak pokusavaju da uce!
Receptori za culo ukusa se razvijaju ceo zivot , znaci kako se stari tako se izostrava culo ukusa .Zbog toga poneki koji umeju da uzivaju u zivotu , a to pocinje tek posle 40+ pokusavaju da uzivaju u hrani i picu .
Ujedno , u tim godinama pocinje se i zaradjivati malko vise nego ranije , pa se ima i kinta za lepšu klopu ili lepša vina od Smederevke ili sa crnogorskih plantaza. O uzivanju u hrani i picu mogu dva dana da pisem , ali to nevredi da pricam coveku koji uziva u kladionicama i blatnjavim barama.U takvim barama sam i sam ronio dok nisam skontao da ima i lepših stvari u zivotu.

Ja sam jedan od retkih koji je procitao celu Balzakovu Ljudsku komediju i ukapirao da postoje razne vrste ljudi koji ni ne pokusavaju da napreduju dalje od onog sto su im preneli roditeljevi roditelji .
Obično se pravim "lud" i sa svakim sagovornikom se spustam na njegov nivo. :cao:
Ko me upoznao uzivo , to zna 8-)
Jbt ti si stao u 15. godini zivota i ukapirao si da ako ga sam drzis u ruci onda si najsretniji.
Nastavi da se igras , ja se iskljucujem iz glupih rasprava sa tobom!
Nego , dodjiti na skup pa da pricamo lajv. Nemoj da se izgovaras da nemozes i da nemas pare , siguran sam da te moze pokupiti nas aktivni clan iz Rabrova , a ako je kinta problem mi ostali cemo se skupti i uplatiti za tebe!
Poz.

Poslednja izmena:
Čovek se uči i razvija se ceo zivot , kod nekih to rano stane a neki ipak pokusavaju da uce!
Receptori za culo ukusa se razvijaju ceo zivot , znaci kako se stari tako se izostrava culo ukusa .Zbog toga poneki koji umeju da uzivaju u zivotu , a to pocinje tek posle 40+ pokusavaju da uzivaju u hrani i picu .
Ujedno , u tim godinama pocinje se i zaradjivati malko vise nego ranije , pa se ima i kinta za lepšu klopu ili lepša vina od Smederevke ili sa crnogorskih plantaza. O uzivanju u hrani i picu mogu dva dana da pisem , ali to nevredi da pricam coveku koji uziva u kladionicama i blatnjavim barama.U takvim barama sam i sam ronio dok nisam skontao da ima i lepših stvari u zivotu.

Ja sam jedan od retkih koji je procitao celu Balzakovu Ljudsku komediju i ukapirao da postoje razne vrste ljudi koji ni ne pokusavaju da napreduju dalje od onog sto su im preneli roditeljevi roditelji .
Obično se pravim "lud" i sa svakim sagovornikom se spustam na njegov nivo. :cao:
Ko me upoznao uzivo , to zna 8-)
Jbt ti si stao u 15. godini zivota i ukapirao si da ako ga sam drzis u ruci onda si najsretniji.
Nastavi da se igras , ja se iskljucujem iz glupih rasprava sa tobom!
Nego , dodjiti na skup pa da pricamo lajv. Nemoj da se izgovaras da nemozes i da nemas pare , siguran sam da te moze pokupiti nas aktivni clan iz Rabrova , a ako je kinta problem mi ostali cemo se skupti i uplatiti za tebe!
Poz.
KAKO SE STARI TAKO SE IZOSTRAVAJU CULA I RECEPTORI ZA SVE I SVASTA :sta:❓............... UH STA OVO BI :haha:....:haha:............ Izvini MODERATORE ALI MOLIM TE KAZI MI DA JE OVO NEKA NESLANA SALA ILI NEKI BIZARNI HUMOR :haha: davno me nije niko ovako oraspolozio vidi ako dozvoljavas da ja amaterski izjavim posle 40 covek moze samo da zaradi cireve ,secer , pritisak hipertenziju izumiranje mozdanih celija i suljeve to je sto se zarade tice a sto se tice ove fraze da on tada kao zreo muskarac krece da uziva i da su mu proradili ultrasens receptori ma ne on u drugoj polovini zivota krece da otupljuje i da filozofira vise nego kad je bio mlad i da razmislja UH STO JE NEKAD HIDRAULIKA RADILA A I SAD RADI ALI SKRIPI UZEGLO ULJE U SINHRONU I KRCI I PREGREVA SE PA UMESTO DA HIDRAULIKA ODRADI FULL AHEAD /PUNOM SNAGOM NAPRED/ TU SE PREGREVA KO PARNA LOKOMOTIVA a prepune bandere tih zrelih koji znaju da uzivaju u hrani i picu i hedonizmu ::pomoc:;
Sto se tice zrelosti a to je u ovom momentu mozda i najbitnije meni se skazaljka zaglavila u omladinskim danima i nisam menjao bateriju a nece da se odglavi bez baterije .Ali bojim se ako se skazaljka odglavi da ne pocnem da gledam informer i pink i da ne krenem da se radujem zvalavom psihopati vise bi da ostanem u onoj fazi break densa Rambo Amadeusa i turbo folka .
Sto se tice Balzaka odusevili ste me obojica predpostavio sam da ste umetnici u dusi samo nisam bio 100 posto siguran .Sto se tice druzenja ja bi mozda i dosao ali se plasim da mi ne napravite sacekusu i da me ne gepekujete jos se ne poznajemo dovoljno a i malo sam povucen po prirodi a sto se tice para ne boj se kupio sam veceras 50 eura i imao sam u steku 250 i ja sam vec sad spreman da uplatim predsezonu za 100 eura to je kraj maja ali full injection najverovatnije ce biti neko glamurozno mesto ali samo je pitanje 1 2 ili 3 prsten Halkidikija 🌴

Daj bre ljudi uozbiljite se,covek nas zajebava,dosadno mu je i ovako krati vreme,to je jedino sto mi pada na pamet,ustvari pada mi jos nesto ali to vec uključuje neke psihoaktivne supstance.

Nazad
Vrh