Letovanje 2023

U cg stvarno nisam imao ni najmanji problem, ni sa vodom,ni sa zdravljem ni sa uslugom,što ne znači da drugi nisu imali nažalost...
A o grčkoj šta mislim? Pa mislim da bi opušteno mogao da se preselim i živim tamo do kraja života...neke druge zemlje imaju bolje plate,standard,političko i ekonomsko uređenje,ali niko ne uživa u životu kao grk...nemaju puno,ali im i ne treba puno da bi bili srećni i zadovoljni...

U cg stvarno nisam imao ni najmanji problem, ni sa vodom,ni sa zdravljem ni sa uslugom,što ne znači da drugi nisu imali nažalost...
A o grčkoj šta mislim? Pa mislim da bi opušteno mogao da se preselim i živim tamo do kraja života...neke druge zemlje imaju bolje plate,standard,političko i ekonomsko uređenje,ali niko ne uživa u životu kao grk...nemaju puno,ali im i ne treba puno da bi bili srećni i zadovoljni...
Исто тако. Одавно се размишљам о апартману или стану неком тамо.

Pitam onako laički , kako stignu fizički da prerade tolike otpadne vode .
Zamislite samo koliko otpadne vode dnevno napravi jedna kuća ( porodica ) , jedan hotel , jedna ulica , jedan grad pa sve to xxx......... Uz sve to mnoge destinacije ( ostrva ) su prilično udaljene pa transport tamo - amo .....
Inače , koliko gradova u Srbiji ima fabrike za preradu otpadnih voda a koliko ih krka u reke ?

Odustali smo od ljetovanja najvise zbog bebca ove godine. Rodjak otisao u Makarsku sa djecom 3 godine i 11 mjeseci. Bili 5 dana od tih 3 dana djeca bila na infuzijama u bolnici. Vratili se kuci 5 dan ljetovanja. Propao im odmor. Ne gine nam Tara ili Zlatibor ove godine.

C.gora ima odličan kvalitet mora, ali nisu hteli uložiti ni truda ni novca da naprave kakve takve uslove.
Bio sam nekoliko puta, i kada vidim onu kanalizaciju koju su opušteno sproveli do morske obale naježim se.
Fasovao sam dijareju par puta, ne vole te videti ako znaju da si iz Srb, itd.. nema njima pomoći..ja bih ih izbegao u širokom luku..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ajde da probamo Egipat još jedan put da vidimo hoće biti bolji nego prošli
54aa2f919d7ab201dd894e01bef78862.jpg

Послато са SM-S908B помоћу Тапатока

Onda da letujemo na Okinawi !

" Ljudi žive u gotovo savršenim tropskim uvjetima...........................,Danom plivaju u tirkiznim vodama s širokih, pješčanih plaža; noću jedu na svježem ananasu pod zvjezdanim nebom......... "

Odustali smo od ljetovanja najvise zbog bebca ove godine. Rodjak otisao u Makarsku sa djecom 3 godine i 11 mjeseci. Bili 5 dana od tih 3 dana djeca bila na infuzijama u bolnici. Vratili se kuci 5 dan ljetovanja. Propao im odmor. Ne gine nam Tara ili Zlatibor ove godine.
Идире у Грчку... Да видите шта је уживанција...

Идире у Грчку... Да видите шта је уживанција...
Isli smo od 2012 kad sam postao punoljetan sve do pocetka korone. Kad je stalo sve odemo u Neum. Sto se mene tice nikad vise. Sledece godine nismo planirali odmor ali ispadne nekih 5 dana i odemo u budvu. Kad sam vidio kanale da idu direktno u more i pored ljudi leze sokirao sam se. I sad se lomimo mogao bih uklopiti 5 dana nekako ali daleko mi je da idem u Grcku zbog pet dana.

Isli smo od 2012 kad sam postao punoljetan sve do pocetka korone. Kad je stalo sve odemo u Neum. Sto se mene tice nikad vise. Sledece godine nismo planirali odmor ali ispadne nekih 5 dana i odemo u budvu. Kad sam vidio kanale da idu direktno u more i pored ljudi leze sokirao sam se. I sad se lomimo mogao bih uklopiti 5 dana nekako ali daleko mi je da idem u Grcku zbog pet dana.
A grci ne pustaju u more8-) , malo bolje zakamuflirali kanalizaciju.

Kad je vec ta tema, danas Budva, Slovenska plaza....pacov i to fin primerak pluta u sred mora, uginuo naravno....nisam ga ni skontao nego me dev pita sta je to u vodi malo dalje od mene par metara....svratio i galeb da ga ponese ali je odustao, ostavio ga i odleteo, niko ga nije ni skontao sto je najgore od ljudi...do same obale voda ga izbacila kasnije, zgadio mi se zivot
Inace voda prljava, bile silne kise, travuljine nadosle ali i smeca naravno

Svaka im čast.
Sve u hotelu je strava al me je najviše iznenadilo koliko se trude,nema niko neljubazan,nema šanse da nešto zatražite da vas odma neko nije uslužio,obavezno pitanje je odakle ste ,kad kažete Srbija obavezno je neko pitanje na srpskom tipa kako ste,jel vam treba nesto idt..
12d9b96fa3267e2dea9136c0e62ce1bc.jpg

Послато са SM-S908B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh