DraleTD
Član
А бело вино? И оно је добро за стомак и црева као и сирће.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dezinfekcija iznutra se koristi obavezno . Pio sam flasiranu vodu . Sa stomakom nemam problema . Mi smo se razboleli drugog dana popodne . Problem je bio u morskoj vodi koja je bila mnogo zagadjena tih dana . Tako su nam rekli u ambulanti .Mozda treba praktikovati neki guljaj rakije ko ima problema i osetljiv stomak...tako sam cuo...ja i moji u cg nikad nismo imali problema
Apolon. I prošle godine smo tu bili.Asteri?
Komentarisao sam Crnogorsko primorije... ne Crnogorce! Za to cu da se suzdrzim. Put je meni skroz ok, pogotovu sad zadnjih par godina.Зекторе па где да поредиш црногорску баруштину и грчко море. А тек о љубазности и култури домаћина. Црногорцима кад дођеш на одмор као да си дошао да им ј*** матер. Не зна нико ни добар дан да каже људски. Професионалност и добра услуга су мисаона именица. Једном сам био и доста. Рекао сам ако нема где друго има језеро или бања,ал за своје паре ићи да се купаш у бари на плажама претрпаним или каменитим,са нељубазним људима (част изузетцима). Пут до тамо тек да не коментаришем. КО је ишао преко Шћепан поља а био трезан зна шта је мука.
OkПа како то раздвојити да би ти био комплетан утисак добар? Најбоља плажа у црној гори је у рангу просечних у грчкој. Нема ту никаквог места престижу само здрава логика.Гарантујем ти да велика већина Срба или становника Србије и даље иде у црну гору само ради језичке баријере и то је то.
Ako se pitanje odnosilio na mene , napisao sam sta je bio problem . Nisam spominjao nikakav nivo niti slicno .Ja ne vidim sta je problem u Crnogorskom primoriju.... osim mozda ako je problem to kad kazes da si bio u Crnu Goru da si ispod nekog nivoa da tako kazem. Ove selendre u Grckoj su kao neki nivo.
Imaju one plasticne septicke.A gde Grci ispustaju fekalije
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Iz kog razloga se obicno ide na more?Ok
Ja ne mislim tako
Ne idu svi na more iz istog razloga
Idem zbog provodaIz kog razloga se obicno ide na more?
Ja idem da odmorim mozak
Ja sam poslednji put bio u Igalu "97 i jos me drzi ushicenje. Nadam se da su se neke stvari promenule ali mene jos uvek nije proslo. 7 dana se kontejner ispred apartmana nije ispraznio.Vode smo imali pomalo, nocu. O ljubaznosti i uslugi ne bih.Ja volim Crnu Goru. Bio sam poslednji put 2016. i planiram opet za 15-ak godina.