Letovanje 2023

А бело вино? И оно је добро за стомак и црева као и сирће.

Mozda treba praktikovati neki guljaj rakije ko ima problema i osetljiv stomak...tako sam cuo...ja i moji u cg nikad nismo imali problema
Dezinfekcija iznutra se koristi obavezno . 🙂 Pio sam flasiranu vodu . Sa stomakom nemam problema . Mi smo se razboleli drugog dana popodne . Problem je bio u morskoj vodi koja je bila mnogo zagadjena tih dana . Tako su nam rekli u ambulanti .

Poslednja izmena:
Ja ne vidim sta je problem u Crnogorskom primoriju.... osim mozda ako je problem to kad kazes da si bio u Crnu Goru da si ispod nekog nivoa da tako kazem. Ove selendre u Grckoj su kao neki nivo.

Зекторе па где да поредиш црногорску баруштину и грчко море. А тек о љубазности и култури домаћина. Црногорцима кад дођеш на одмор као да си дошао да им ј*** матер. Не зна нико ни добар дан да каже људски. Професионалност и добра услуга су мисаона именица. Једном сам био и доста. Рекао сам ако нема где друго има језеро или бања,ал за своје паре ићи да се купаш у бари на плажама претрпаним или каменитим,са нељубазним људима (част изузетцима). Пут до тамо тек да не коментаришем. КО је ишао преко Шћепан поља а био трезан зна шта је мука.

Зекторе па где да поредиш црногорску баруштину и грчко море. А тек о љубазности и култури домаћина. Црногорцима кад дођеш на одмор као да си дошао да им ј*** матер. Не зна нико ни добар дан да каже људски. Професионалност и добра услуга су мисаона именица. Једном сам био и доста. Рекао сам ако нема где друго има језеро или бања,ал за своје паре ићи да се купаш у бари на плажама претрпаним или каменитим,са нељубазним људима (част изузетцима). Пут до тамо тек да не коментаришем. КО је ишао преко Шћепан поља а био трезан зна шта је мука.
Komentarisao sam Crnogorsko primorije... ne Crnogorce! Za to cu da se suzdrzim. Put je meni skroz ok, pogotovu sad zadnjih par godina.

Па како то раздвојити да би ти био комплетан утисак добар? Најбоља плажа у црној гори је у рангу просечних у грчкој. Нема ту никаквог места престижу само здрава логика.Гарантујем ти да велика већина Срба или становника Србије и даље иде у црну гору само ради језичке баријере и то је то.

Па како то раздвојити да би ти био комплетан утисак добар? Најбоља плажа у црној гори је у рангу просечних у грчкој. Нема ту никаквог места престижу само здрава логика.Гарантујем ти да велика већина Срба или становника Србије и даље иде у црну гору само ради језичке баријере и то је то.
Ok
Ja ne mislim tako
Ne idu svi na more iz istog razloga

Ja volim Crnu Goru. Bio sam poslednji put 2016. i planiram opet za 15-ak godina.
Ja sam poslednji put bio u Igalu "97 i jos me drzi ushicenje. Nadam se da su se neke stvari promenule ali mene jos uvek nije proslo. 7 dana se kontejner ispred apartmana nije ispraznio.Vode smo imali pomalo, nocu. O ljubaznosti i uslugi ne bih.
Kako sam presao na helensku zemlju totalno druga dimenzija letovanja. Nisu ni oni bajni ali nismo ni mi.

Nazad
Vrh