Letenka 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo smo stigli kući.Današnje druženje uz pojačanu ekipu i roštilj majstora koji baš voli da peče meso na žici je bilo najbolje do sada a mislim da će svako sledeće biti sve bolje i bolje.Panoncu sve čestitke za tortu i ostalima na lepom druženju.

Hvala svima na lepom druzenju....goriva je bilo nego pobrljavio merac goriva,radi uzbrdica da znas Maticu... :ppozdrav:

Znam,znam.Naša Džibra je purnjala,videli ste jer ste išli iza nas e sad da li zbog brda i dolina ili zbog pretovara. :haha:

Lep dan sa divnim ljudima. Hvala svima na druženju, hvala Nikoli na finansijskoj potpori.
Sledećeg septembra opet na istom mestu...

Evo,ja upravo stigao kuci,imao sam jednu ne predvidjenu situaciju usput. Hvala na lepom druzenju,gostoprimstvu. Lepo je bilo i bice ponovo dogodine,dace Bog,kad sta bude,ako sam u mogucnosti dolazim,a ako nadjem zgodno i bar priblizno lepo mesto kao sto je Letenka,onda cemo se vidimo ranije na druzenju ako bude zainteresovanih.

Poslednja izmena:
Vidim lepo ste se svi proveli, svaka cast za ideju za okupljanje, nadam se da cu sledece godine i ja da se prikljucim ekipi!!!

gledam slike i vidim da vam je super bilo ,bas mi je zao sto nisam uspeo da dodjem bio sam sprecen :sta:

@Panonac ima nas jos kojima je bila lepa,a neki su se bas istakli. :osmeh:
ssl20868.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh