Letenka 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto brojno stanje još uvek ne znamo mada nije ni bitno ko god došao,dobrodošao.Što se tiče hrane Poljoinfo je obezbedio mešano meso i hleb.Svako ko dolazi neka sebi ponese pribor za jelo,piće,priloge,salatu.
Skup počinje od 10 časova pre podne pa se vidimo.

Zao mi je sto ipak necu moci doci,pozdravljam sve forumase i zelim Vam lepo druzenje i provod:ppozdrav:

Mnogi su vec na putu za Letenku i zelim im srecan put. I mi jos malo pa krecemo, meni je pravolinijski naj blize ali Dunav zeza. Tu je ladja pa cemo preko na Sremacku stranu.:ppozdrav:

Još jedno lepo druženje na Fruškoj gori.Nešto je zabeleženo i sa fotoaparatom:
Jutarnje raspirivanje vatre i okupljanje na Letenki:
ssl20854.jpg
ssl20856.jpg
ssl20857.jpg

Bilo je tu i "stručnih" objašnjenja i rukama i nogama:
ssl20858.jpg

Meso je bačeno na žar (pa vi vidite kako je bilo):
ssl20859.jpg

Nastavak stručnih razgovora koji nisu u vezi sa poljoprivredom nego oko nekih drugih stvari:
ssl20860.jpg

Samo za Branka od bračnog para iz Novog Sada:
ssl20863.jpg

Zahvaljujući jednom članu iz Srema imali smo i tortu posvećenu našem forumu i druženju:
ssl20866.jpg

- - - - - - - - - -

Nastavak sledi:
Prijateljski razgovor dva člana foruma:
ssl20867.jpg

Ali jednom je ostalo malo torte na nosu.
ssl20868.jpg

Mirnije društvo koje je bilo za drugim stolom:
ssl20869.jpg

Veselije društvo oko kojeg su letele neke mušice, ali nisam znao zbog čega:
ssl20870.jpg

Društvo za trećim stolom zaduženo za meni i automobilski deo druženja:
ssl20871.jpg

Ko kaže da urednik ne zna da se smeje:
ssl20875.jpg

ssl20876edited.jpg

Čestitke na organizaciji od mene i moje porodice i hvala na lepom druženju kolegama koji su bili prisutni i da nas dogodine bude više.:bravo::ppozdrav:

Stigli i mi sa druzenja na Letenku. Bilo je vise nego lepo i hvala drustvu na divnom druzenju. Evo malo i fotki da docaramo danasnji dan, bar kako sam ja to video:

Skela je stigla i treba krenuti.Tamo negde je Letenka Polako ali sigurno stiglo se do pristanista u Beocinu Od Beocina uz Frusku do Cota a onda na Letenku gde se drustvo polako okuplja lepo iznenadjenje nam je pripremio clan panonac i druzenje je moglo da pocne

Pocelo je i da se lozi Ovaj covek (Bojan) je poceo da se nosi sa gomilom rostilj mesa i odradio lavovski deo posla

Ona tri supera ne mogu da se mere sa nama dvojicom obicnih moderatora. Robi i moja malenkost imamo garant 2,5 meteri tezine I on je tu nesto petljao oko vatre

Poslednja izmena:
Drago mi je da ste uzivali svi, i druzili se. ali mi je sa drugr strane jako krivo sto nisam mogao prisustvovati. Nadam se do godine da ce biti malo vise vremana, i da ce termin biti povoljniji. :ppozdrav:

I ponovo se pali vatra za jos rostilja
Ko ce drugi nego ponovo Bojan, hvala mu Ovde je padao "teski" dogovor Najmladji ucesnik druzenja na Letenci Mihajlo, naslednik Jelene i Saleta
Zelim i da se zahvalim clanu Mali Misa, koji se krenuo put Letenke cak iz Lajkovca da bi proveo dan sa nama. Nadam se da mu je bio lep i prijatan. Vreme je polako odmicalo i neki clanovi su se krenuli na put, a medju njima i mi. Vece se polako primice i pale se svetla splavova na Backoj strani i u mom Futogu.

Poslednja izmena:
Nastavak sledi:
Nekome je bilo i teško sa mnogo mušica oko sebe:
ssl20881edited.jpg

"Pranje ruku pre i posle jela..." pedagoške mere koje se prenose sa kolena na koleno:
ssl20873.jpg

ssl20876edited.jpg
ssl20880.jpg
ssl20887.jpg
ssl20886.jpg
ssl20885.jpg
ssl20884.jpg

Gosp.PanonStib-e nisam mogao a da ne prokomentarišem vaš post, kao prvo drago mi je da ste se lepo družili ekipa mala ali odabrana samo koliko mi se čini trebalo bi ta je skup trebao biti na Fruškoj gori a ne u Africi pa vi ste se svarno borili LAV-OVSKI svaka vama čast:ppozdrav: pa i Branko ko na bir festu nešto POP, BLUZ ili štali je već.

Pozdrav svima,stigoh i ja u jeb*** Novi S(mr)ad,inace je danas bilo super druzenje. Zahvaljujem se gazdi foruma Nikoli koji nam je finansijski pomogao za za hranu na ovako dobrom druzenju ljudi dobrog apetita. :osmeh: Poseban pozdrav za kolegu Panonca koji nas je iznenadio tortom. :ppozdrav:

Lavovski sam se borio ceo dan i kao da sam bio u Africi , a ne na Fruškoj gori.Sreća pa sam imao vozača jer sam dobro pokisao na terenu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh