Letenka 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U koliko je sati skup kod cementare ?
Gde cekate kod pumpe ili kad se obilaznicom prodje cementara ?
 
Ja kod fabrike mogu biti oko deset ili sat ranije (skela ide iz Futoga na pola sata), i treba nam dvadeseteak minuta do gore. Znaci mi bi mogli biti oko pola 11 gore. Ako treba mozemo supruga i ja doci sat ranije.
 
Znaci ne ide se putem kojim sam ja mislio iduci od NS-a prema Beocinu da se kod pumpe pre cementare skrene levo i gasss,nego obidjem cementaru pa se onda penjem tamo kod kapije fabrike.
 
Ja nosim zecije batake za na roštilj i vreću ćumura za pod roštilj, osim toga za popiti nosim nekog soka i jelenka koliko meni i suprugi može da zatreba.... i naravno mađarske karte za preferans ili mexico..... i pun termos kafe!:osmeh:
 
Dolazimo ja i jedan drugar(obojica znamo Mexiko)donecemo mesa ne znam jesu moji izvadili ako nisu kupicu "malo" cevapa,pljeskavica i sta mi jos padne na pamet,piva necemo poneti jer ne konzumiramo. :D
 
Ja sam stigao kući sa današnjeg druženje na Letenki.Šta da kažem sem toga da je bilo zaaaaajeeeebalo vek.Ima dosta slika,slikali smo svi redom tako da mislim da neće biti nedostatka istih.Slike kačim kasnije,moram sada da idem da se malo kerebečim.
 
Stigli i mi kuci sa Letenke, hvala drustvu na lepom i divno provedenom danu. Slike malo kasnije.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh