Letenka 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima ko za partiju preferansa? Da ponesem karte... To je prikladnije od lopte za nas starije.... A omladina nek juri loptu...

Razvojem situacije ipak cu svratiti do letenke , neznam koliko cu moci da se zadrzim i kad cu stici (verovatno oko 10/11) docice i jedan kolega samnom.
Kako da nadjem ja tu letenku , sta da ukucam u navigaciju da bi me odvela do letenke

PA Letenka.Baća jeste to ali nam trebaju karte Mađarice za to a ja ih nemam jer su se zagubile.Veoma zarazna igra.

Kome pricas o zarazi dok mi je drug radio u disku jedno godinu a mozda i dve smo bar 3 puta nedeljno pocnemo popodne a navece zavrsimo u glavnom leti i zimi na raspustima.

Jel imaš karte?
Ta nebrinite se za karte......... to je bar najmanji problem......

@KR Ja planiram da nosim zečetinu za roštiljanje, to ti je slično kao piletina......
Nadam se samo da će biti neko kod koga ću moći da se prošvercam, da nemoram da nosim moj roštilj.......

Roštilj nosim ja tako da nema jeda što se toga tiče.Mada bi Robert mogao poneti onaj njegov Fap roštilj. :osmeh:

Sa koje strane predlažete da idem, pošto sad idem prvi put.... preko Iriškog Venca ili preko Čerevića?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh