Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I u mom zasadu ista pruča. To su verovatno neki insekti. Ja sam primetio dosta crvenih bubamara...
Čim prodju ove kiše išao bi sa nekim insekticidom i šta već ide uz njega videću u p. Apoteci
Poslato sa SLA-L22 uz pomoć Tapatoka
Od prskanja do prskanja i tako u krug......................
Hajde se malo uozbiljite i pročitajte program zaštite leske, i naravno nešto i o bubamarama i njihovoj ulozi u prirodi.
Ne kažem Vam to da bi sad nešto pametovao, već, ako se samo malko edukujete biće Vam svima lakše da se nosite sa problemima u leskaru.
Od insekticida preporučujem Nurell D, taman da se i plod sačuva.
Hteo je da kaze da svakog proleca i jeseni je isto, niko ne zeli da se prvo informise pa onda dodje i pita ovde za nejasnoce i savete nego traze uputstva za svaku situaciju pojedinacno, i tako svaki clan pita sta da radim sada, a sta sada a niko nije potkovan nekim predznanjem a u ovoj grupi je bukvalno SVE vec objasnjeno na prethodnim stranicama.. i onda umesto da se polemise o pristupu celom poslu i da svi delimo neke korisne informacije sve se vrti oko poducavanja novajlija za svaku mogucu situaciju koja im se dogodi i onda svi iskusni članovi ne ucestvuju aktivno i samim tim se smanjuje kvalitet informacija koje se dele.. ja sam isto pocetnik, ali ljudi aman potrudite se malo i procitajte prvo temu, mnogo ce vam sve biti jasnije...hvala za savete
ziva rec i iskustvo su dragoceniji od teorije.
Zato smo valjda ovde.
A i svaki pocetak je tezak a teorije cesto kontradiktorne ili nude sirok spektar resenja....
hvala jos jednom svima
Mislim da je to sasvim normalno jer čovek kada se nadje u teškoj situaciji a nije dobro upoznat postaviće pitanje pa ko želi da odgovori može jer ipak odgovoriti nije teško.Hteo je da kaze da svakog proleca i jeseni je isto, niko ne zeli da se prvo informise pa onda dodje i pita ovde za nejasnoce i savete nego traze uputstva za svaku situaciju pojedinacno, i tako svaki clan pita sta da radim sada, a sta sada a niko nije potkovan nekim predznanjem a u ovoj grupi je bukvalno SVE vec objasnjeno na prethodnim stranicama.. i onda umesto da se polemise o pristupu celom poslu i da svi delimo neke korisne informacije sve se vrti oko poducavanja novajlija za svaku mogucu situaciju koja im se dogodi i onda svi iskusni članovi ne ucestvuju aktivno i samim tim se smanjuje kvalitet informacija koje se dele.. ja sam isto pocetnik, ali ljudi aman potrudite se malo i procitajte prvo temu, mnogo ce vam sve biti jasnije...
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока