Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad gledam ponude, koja je bitna razlika izmedju zbunastog i stabla jer je na stablu skoro tri puta skuplji? Zao mi je sto nisam ranije odlucio da sadim jer sam mogao vec sada saditi a ovako moram cekati sledecu jesen.
Aaaa jok , od sada samo ko kako hoce .......ja zbun ne menjam a ovi drugi neka okace sta imajuKolega yiipi e nek te cuje samo kolega tikitak za ovaj prinos...,bogami pasce replika i to opasna))!Pozdrav.
Jiipi mislim da lešnik u obliku stabla ne mislim na mečiju lesku se vrši obnavljanje sečenjem do jedne odredjene visine i tu će se oformiti druga mlada grana jer sam slučajno jednu granu štetovao tako da nije mnogo vremena izgubila a dobila je dobar rast. Molim da čujem mišljenje.Stablasice slabije napreduju ali mogu da budu dosta bujnije. Sistem orezivanja je totalno drugaciji izmedju stablasice i zbuna. Zbun se lakse podmladjuje od stablasica i manje se gubi u rodu prilikom podmladjivanja zbuna. Stablo definitivno veci prinos po hektaru.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk