Lepote Srbije - u slici i reči!

Kizi je napisao(la):
Slusajte,lepe su vam ove slicice ali imate li nesto sto ste slikali sami iz vaseg mesta,okruzenja,dvorista,okoline...bile bi puno interesantnije od ovih sa drugih sajtova ::svaka cast::.Dajte nesto originalno :cao:.

Lepo je to moj kizi reći, ali je teško učiniti (osim par časnih izuzetaka). Ideja ove Teme je bila da se prikažu lepote Srbije, bez obzira na izvor fotografije ili video zapisa.

No, ne bi bilo loše da pokušaš da budeš "orginalan" bar sa par post-ova, a verovatno i ima šta da se prilaže iz "džigeranske", "ćuranske" i "čarapanske" okoline !!! :haha:, :haha:, :haha:

Naj... u Srbiji - deo 15.

1. - Planina Rudnik; 2.- Zapadna Morava 3. - Uvac-1; 4. - Uvac-2; 5. - Uvac-3;

6. - Veliki krš; 7. - Selo Obornjaća; 8. Vodopad Prskalo-1; 9. - Vodopad Prskalo-2; 10. - Vodopad Prskalo-3;

:ppozdrav:

Generacijo, šta se dogadja, mora da si u nekoj "frci", čim te nema sa post-ovima?! Od drugih i ne očekujem mnogo!!! :ppozdrav:

Naj... u Srbiji - deo 16. - ravna Vojvodina

Naj..... u Srbiji - deo 17.

1. - Zastava; 2. - Zlatar-1; 3. - Zlatar-2; 4. - Zlatar-3;

5. - Zlatar-4; 6. - Zlatibor-1; 7. - Zlatibor-2; 8. - Zlatibor-3

Na proputovanju kroz Srbiju svratio sam na spomen obilježje na Kadinjači.
Ovo je bila prilika da se podsjetim jednog lijepog vremena,kada sam ja,a i mnogi prije i poslije mene,s ponosom obilazili mnoge krajeve ondašnje nam lijepe države,

257nl0o.jpg

Karalic je napisao(la):
Maestro , a lokacija? Posebno za sliku prvu sa leve strane u donjem redu.. :ppozdrav:

Nažalost sačuvano kao "Najlepše slike Srbije", ali po nekoj analogiji kako skidano i pakovano peta slika po redu trebalo bi da je iz Ovčarsko-kablarske klisure, ulaz u neki od mnogobrojnih manastira ( prvo konak).

Maestro je napisao(la):
Karalic je napisao(la):
Maestro , a lokacija? Posebno za sliku prvu sa leve strane u donjem redu.. :ppozdrav:

Nažalost sačuvano kao "Najlepše slike Srbije", ali po nekoj analogiji kako skidano i pakovano peta slika po redu trebalo bi da je iz Ovčarsko-kablarske klisure, ulaz u neki od mnogobrojnih manastira ( prvo konak).

Ja bih rekao da je ovo neka od prvih(starih) el. centrala. Ono jako "vrelo" liči na vodu koja se vraća u reku pošto je prošla kroz turbinu. Zgrada po tipu podseća na prvu srpsku i balkansku centralu u Užicu....... Sve u svemu jako liči na stare centrale.

Nazad
Vrh