Lepote Srbije - u slici i reči!

Naj.... u Srbiji - deo 7.

1. - Kanjon reke Jerma; 2. - Kanjon reke Jerma1; 3. - Jug Srbije; 4. - Srpski kajmak; 5. - Kopaonik

6. -Kanjon Lima; 7. - Karpati; 8. - Karta Resavice: 9. - Kikindska peskara; 10. - Kopaonik

:ppozdrav:

Kengur je napisao(la):
Odakle vadite fotke... neverujem bas da ste svugde bili :sta:

Komso,ovde sam sigurno bio!
2m63alv.jpg

Slika mog salasa okovanog ledom...(jutros slikano)

Moj tek treba da slikamo onako izdalja... salasi... eh salasi ta zaboravljena mesta...
Momci mogli bi ste malo i salase da stavljate kao fotke... ima na netu sigurno ::svaka cast::

Naj.... u Srbiji - deo 8.

1. - Lepa Srbija 2. - Kanjoj reke Lim 3. - Krst na brdu 4. - Kruševac 1 5. - Kruševac

[

6. - Borsko jezero 7. - Perućac 8. - Sv. Petka na Kalemegdanu 8. - Lepa Srbija1 10. Leposavić

Naj.... u Srbiji - deo 9.

1. - Planina Sokolov kamen 2. - Lisine 3. - Lisine 1 4. - Maglićka tvrdjava 5. - Maglićka tvrdjava 1​

6. Manastir Manasija 7. - Manastir Rakovica 8. - Midžor planina 9. - Manastir na Fruškoj gori 10. - Manastir Raletinac

peto1 je napisao(la):

Generacijo mladiću, nešto si mi se u Novoj ulenjio, ili si se možda, lolo jedna, kanda sinoćke zapio ?

Naj..... u Srbiji - deo 10.

1. - Ovčar banja - manastir; 2. - Veštačko jezero blizu Majdanpeka; 3. - NoviPazar; 4.- Novi Sad; 5. - Novi sad1

6. - Novi Sad2 7. - Novi sad3; 8. - Stara tvrdjava Sokograd; 9. - Ovčar banja1; 10.- Ovčar banja2

Naj... u Srbiji - deo 11.

1. Ribariće; 2. Ovčar klisura; 3. Palić jezero; 4. Palić jezero; 5. Jezero Perućac i kanjon Drine

6. Perućac; 7. Priboj; 8. Raška; 9. Raška-crkva Pavlica; 10. Dunav kod Novog Sada

Naj... u Srbiji - deo 12.

1. - Srbija 2. - Rtanj-1560metara, 3. - Rudnik 4. - Rudnik-1 5. - Smederrevska Palanka

6. - Smederevska tvrdjava, 7. - Sokolov grad, 8. - Srbija1, 9. - Srbija2, 10. - Srbija3

Slusajte,lepe su vam ove slicice ali imate li nesto sto ste slikali sami iz vaseg mesta,okruzenja,dvorista,okoline...bile bi puno interesantnije od ovih sa drugih sajtova ::svaka cast::.Dajte nesto originalno :cao:.

Paracin za naseg clana Kizi. Posto je iz Paracina moze slobodno da nastavi sa svojim fotografijama, mi smo nase gradove predstavili samo treba malo listati unazad. Voleli bi da se sto vise ljudi ukljuci u ovu temu jer se i na ovaj nacin predstavlja Srbija i mozda ce privuci neciju paznju pa kao turista obide nase krajeve.

peto1 je napisao(la):
Paracin za naseg clana Kizi. Posto je iz Paracina moze slobodno da nastavi sa svojim fotografijama, mi smo nase gradove predstavili samo treba malo listati unazad.

Voleli bi da se sto vise ljudi ukljuci u ovu temu jer se i na ovaj nacin predstavlja Srbija i mozda ce privuci neciju paznju pa kao turista obide nase krajeve. :ppozdrav:

Mladiću, generacijo, nije samo kiza u Paraćinu i okolini, ima ih još nekoliko, ali šta vredi kada nisu vredni ?!?!

Naj... u Srbiji - deo 13.

1. - Šumadija; 2. - Crkva Sv. Petra u Rasu (Novi pazar) 3. - Stara planina; 4.- Stara planina;

5. - Subotica; 6.- Subotica1; 7. - Subotica2; 8. - Subotica noćom;

Naj.... u Srbiji - deo 14.

1. - Ovcarsko kablarska klisura; 2. - Suva planina1; 3. - Suva planina2; 4. - Suva planina 3 5. - Sveta Petka u Leposavicu

6. - Tara1; 7. - Tara2; 8. - Tara3; 9. - Tara4; 10. - Reka Drina​

Nazad
Vrh