Lepote Srbije - u slici i reči!

@peto1
Slabo ste minešto radili dok sam bio odsutan?!

'Ajmo kume do te lepe Rume:

:ppozdrav:

Moze Maestro malo u banat Kekenda I deo

34_4107783.jpg
34_3633589.jpg
34_2614414.jpg
34_2614404.jpg
34_2418627.jpg
34_2418626.jpg
34_2418529.jpg
34_2418528.jpg
35_lala.gif

Kekenda II deo

35_250px-nagykik1.jpg

@peto1
Mešam se u tvoju "istočnu teritoriju", ali ne bi trebali da preskočimo "Malu Kikindu", tj. Bašaid, zbog našeg kolege sa Foruma pod pseudonimom Kiraj.

Cenjeni mladi moderatoru i prijatelju Maestro naci ce se ceo banat na listi. Ti ako smem da primetim imas zadatak Backu i Srem a ja Banat. Necemo nista preskociti, al ako se desi pa ljudi smo mozemo malo i da omanemo. Pa kad icrpimo temu o vojvodini idemo preko Save i Dunava.

Svaka cast za Maestra.Nisam znao da Basaid tako lepo izgleda,posto ga negledam na slikama. :D

@kiraj
Nisam znao da ti pratiš Caffe i Lepote Srbije, pogledaj u donjem redu prve dve fotke, da li je ovo kovač iz Bašaida, ili ovaj slikar "laže"?

Kovac je iz Basaida .Inace je izbeglica iz Hrvatske.Vidim ga svaki dan kad idem od moje kuce do sina.Cesto mu dovoze konje iz svih krajeva Vojvodine na podkivanje.Jos da dodam da je na zadnjoj slici katolicka crkva u zaseoku Bikac koje je od Basaida udaljeno 2 km.

Nakovo na granici sa Rumunijom.

35_brand.gif

Post je spojen: [time]1267796413[/time]

Novi Knezevac I. deo

35_01280.jpg
35_images.jpg

Uvek kad' sam u Šapcu, kraj Save
ja poželim njene oči plave,
jednu malu, njene oči plave,
ljubio sam u Šapcu kraj Save.... - III Deo

Znameniti Šapčani
Mileva Marić-Ajnštajn Vladimir Jovanović

Mileva Marić je rođena u Titelu u Vojvodini. Kuca u kojoj je zivela u Novom Sadu
U Kisackoj ulici
35_200px-mileva_maric.jpg

A da nastavimo sa Basaidom II deo

Petao, svaka čast.Na prvoj slici od drugog serijala je spomenik.Iza spomenika je kuća od člana Ralekiraj.

Mileva Marić je rođena u Titelu u Vojvodini. Kuca u kojoj je zivela u Novom Sadu
U Kisackoj ulici

Jedna dodatna informacija;Mileva Marić je rodjena Kaćanka.......iz stare Kaćke porodice...odrasla i živela u Kaću i iz njega otišla u svet :D ::svaka cast::

Nazad
Vrh