- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Ovaj par gore je iz 1980 te godine navario sam ih za rezervu..znas kakav je to materijal...kad ga brusilica sece javlja se plava a ovaj drugi je bio od Hudjika...obicno gvozdje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daske su kao nove a Hudjikovi raonici su od obicnog gvozdja..daju da se otkivaju na hladno...pa sam ih navarivao i na plugu su mu navareni i ova dva para imam u rezervi samo sto su ona dva gornja original dosla uz plug...Jel su ovo tvoji skinuti sa tvog 754? Kao sto rekoh, rado cu ih primiti na poklon i odmah namontirati.
Neverovatno da ti Hudjikovi ne odgovaraju. Verujem da ne mogu da se uporede sa original Kverneland raonicima, ali opet ja sada kada bih kupovao raonike, kupio bih u Hudjik radnji.
Kakve su ti daske na 754 posle ovoliko godina? Kod mene i dalje odlicne, kao i na jos 3 pluga kod mene u selu.
Kolega, nisi razumio. Meni se masa hvata na sam pretpluznjak, tj na nogu pretpluznjaka i to bude kao da vucem dva naviljka sijena za sobom. Ne stopa mi izmedju pretpluznjaka i rame, nego bas sam pretpluznjak...
nema veze, bacio sam ih na tavan i neka cekaju neka sretnija vremena da nabavim bolji malcer ili kombajn sa sjeckom![]()
Kolega, kako mi se cini da cu ja dva ova kverneland naruciti, vec se dosta dugo vrte na tom oglasu... 18 funti po komadu je DZABE kad usporedis s deflektorima iz male privrede a ovi se vode kao koristeni samo sto nisu, vidi se na slici na nisu. I sto je najvaznije od svega, 100% original kverneland s originalnim nosacem koji na nase plugove pase bez ikakvih prepravljanja.