Auuu...raspisali ste se o plugovima na zadnje 2 strane, ali baš pravo
Pa evo i moj prilog. Bio sam vlasnik IMT 756.25 pluga više od 20 god, prodao ga lani i uzeo okretača istih dimenzija!
Znači, ram 756.25, visoki klirens 63 cm, rastojanje između glava 85 cm, Kverneland glave i obavezno deflektori gore. Vukao ga 20 godina sa IMT 565. To je išlo odlično, sam oje htio zaštopati u friško iztarupiranoj kukuruzi, tek kad ju kiše zabiju onda je išlo odlično.
A posedujem od nedavno IMT 755 Visoki klirens, ali neki extra visoki, ako sam dobro zapamtio visina mu je nekih 68 cm, al morat ću ponovno izmeriti da budem 100% siguran.
Orao sam ove jeseni sa 539 i tim plugom i iznenađen sam kako je to išlo. Imao je one zelene plastične deflektore, to sam izbacio i stavio metalne, baš fino mu stoje.
Posedujem naravno i jednobraznog IMT 752 pluga, i ako me sečanje dobro služi, njegov klirens je 63 cm, no nisam siguran, moram ga promeriti da utvrdim, ali to zaorava sve, nema problema, sam oveliko crtalo i gas.
Inače, jednobrasci 752 i 610.10 su identični plugovi, nisam vidio nikakve razlike između njih, osim naljepnice.