lovac luka
Član
Kukuruzovina verovatno
Komuša
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Komuša
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тулузина, кукурузовина или како је ко зове код нас кажу шушбина или шужбина.Šta je šušbina?Turbina?
Mislim da je mrvljenje zemlje na daski i koliko se lako/teško vuče obrnuto srazmerno.Izdrobi i izlomi brazdu sa pretplužnjacima.Da su se malo potrudili i promenuli oblik daske za sve godine drobio bi i bez njih, automatski lepše orao i lakše išao.
Isti problem i sa mojim Leopardom.Kupim nove raonike od Sudara za Leoparda, stavim na plug odem da orem ono plug ide u zabrazd strasno, prednja brazda hvata 80-90 cm, probavao stelovao, pomerao na kolemastoj osovini i dzabe.
Nazovem tu nekog majstora da vidim dal moze nesto da uradi da vidi sta se desilo sa plugom dal neko nesto nije iskrivio jer sam ga pozajmivao drugima pre zamene raonika i on mi odma kaze promeni plazove, poslusam ga i stvarno eno ide sada plug kako treba.
Stari plazovi su se stvarno potrosili do kraja, glava je isla po zemlji.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka