Leopard i IMT plugovi

Imao je i član Kombajner takođe.Zagolicalo mi je maštu a planiram da menjam 757 plug pa bi prerada bila dobra varijanta.

Dodao sam u gornji komentar koj nesto i jedan video pa ako nisi vidio, pogledaj.

Nasao i sliku ;) netko postavio na poljoinfo samo se ne sjecam tko, mislim da je NA cak

2nvtdz5.jpg

Od plugova sam imao i 701 i 757.35. Kacim slike prvog u fabrickom stanju, drugog posle prerade pa sami zakljucite kakve slicnosti imaju. Tockovi nisu originalni kao ni predpluznjaci.

2cxb8xz.jpg

33dus6r.jpg

Nemoj uzimati plamen-ove. Meki su dosta. Ja sam se zeznuo, al nemoj ti. Uzmi bolje Hudjik-ove. Nesto im sajt ne radi kako treba, al ovo je njihov sajt

http://www.hudjik.com/

A gle uzet cemo koji stignu danas sam stare skinuo nema ih 5 cm a tanki ko papir .
Našao sam orginal deflektore i nosače za njega al su dosta skupi.
Sve su svemu čvrst plug daske.

Gdje si nasao deflektore i posto? Markokg1982 i ja smo kupili s cetverobraznog ravnjaka original deflektore. I mi smo dali dosta para ali vrijede...

De ti potrazi negdje polovne kod kekvog svercera sto uvozi strojeve, garantiram da ces povoljnije proci. Ja sam dvije godine imao rucno radjene deflektore (dobio ih na plugu) pa su koliko-toliko funkcionirali.

Mogao bi od lovrenčeca pripasat one 50 kn uzimao na gudovcu .
Ali volim da to bude to vjerojatno ce orginal bolje raditi posao.
Jer da bar imam nosače deflektor nije problem.
Razmisljam pomalo do oranja sve napraviti i mozda ga obojat .

Tomo,Titin čelik? Ma kakvi....
Ogulinac,pronaćićemo rešenje ako ja pronadjem nosače. Imamo kolege koji su blizu granice pa samo treba da nadjemo dobrovoljca sa ove ili one strane. Će bude sredjeno.

Našao sam lemeše samoštreće od plamena recimo obadva ni 50 eura s dostavom i šarafima ce biti.
Ali su za 756 hoće pasati da samo prvu rupu novu izbušim

Pasu, samo na plugu probusis rupe prema tom raoniku i ores. Kolega Sanana je tako imao izbusene druge rupe na svom 756.25 (ista radna tjela kao na 754) i islo bez ikakvih problema. MISLIM da sve tri rupe moras busiti nove, da se ove standardne ne "gadjeju" s obicnim raonicima. Kazem, nisam siguran, kad ti raonici dodju probaj namontirat pa ces vidjet sto se mora busiti.

Samo treća rupa se buši prve dve odgovaraju, treća stoji nešto niže nego na domaćim ,imo sam 756.25 i radio sam to.

A da to onda nije problem nasao kod jozica ih.
Imaju obicne i samo ostrece a ovi su sigurno bolji.
I jos mu deflektore rijesit pa cemo vidit kako radi bacit koju sliku

Jozic je ZAKON. Samo da otvori jos koju trgovinu u RH pregazio bi ih sve sto se tim poslom bave. NIKAD nisam usao u trgovinu da nije bilo bar dvije musterije unutra...

Nazad
Vrh