MONTOYA
Član
Bećarino,ko prizvodi te deflektore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predlazem da na svaku dasku na pocetak odmah navaris komad rundajzla da se cela manje trose. Vjeruj mi, produzit ces vjek trajanja za najmanje duplo. U mom kraju se 757 vozi kovacu jednom godisnje da "popravi" daske i da navari novi komad zeljeza na cela, jer se stari dosta potrosio. i samo peglaj a ispod varova celo daske kao novo.
Drago mi je da si zadovoljan plugom. Sta i ja pricam IMT je to! Pa da je umotan ko kifla, bio bi i dalje dobar
To sam i ja ustanovio kad sa Rakovicom vucem IMT 755 ili 756...Znali iko kako da riješim problem prednja brazda mi je uvjek veca plug je IMT756 12 coli visoki klirens a zadnje gume su 14 ske imali to kakve veze.Pojedinci kažu koje gume tolko coli plug a ja u to baš i ne vjerujem
Probao sam ja 755 da pomeram po osovini i levo i desno i nista.Uvek zateze desni spaner.A zakacim 757.2 topling pravo,spaneri labavi....milina.Ali nije svaka njiva za ovaj plug.....jbg.Treba samo podesiti pravilno plug kako kaže Bobo. ja orem sa Zetorom s 14.9 -28 gumama, vanjski razmak među gumamama je 185 cm. Koristim plug IMT 755 i mogu reći kad je plug dobro poštelan slobodno mogu pustiti traktor. Kad uđemu brazdu višđe do izlaska iz nje ne diram volan.
kupujem novi plug pa se dvoumim između leoparda i vogel&noot iz bačke palanke 2x30cm može li mi ko reći kakvi su leopardi zemlja mi je srednje teška?