MONTOYA
Član
jesi čuo Beriću imaš u Plamenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mirmag je napisao(la):Uzmi 758.20
imt plugovi a posebno od 14 i 16 coli tj.610.14 iliti 757 ili 758 oznaka nezaoravaju nikako masu jer su om takve daske da samo naslanjaju brazdu na brazdu i usto su jako teški za vući,jedina im je prednost što mogu da progutaju svu masu bez gušenja pa čak i otkose od kombajna i mogu se sa njima raditi oranja na veće dubine zbog njihovog klirensa.leopard plugovi daleko bolje zaoravaju biljnu masu i daleko su lakši plugovi za vući od imt-ovih.a i samo oranje je daleko lepše za rad u proleće jer bolje slažu brazde,posebno krivi gredelj plug.radio sam i sa jednim i sa drugim i razlika je ko **greška i oko.lemind još bolje slaže brazde i od leoparda samo što mu je nizak klirens pa traži idealne njive.Bubu je napisao(la):IMT bolje zaorava i ne gusi ga masa kao Leoparda ali se i teze vuce i skoro je duplo skuplji. Ja sam radio sa oba i Leopard je prodat a IMT je ostao.
Ja sam u najlaksoj zemlji kod u ovoj sezoni oranja vukao 757.35 4. i 5. sporom. Nadam se da je kod tebe laksa zemlja...
ali zato zdraaavo zaorava sve sto mu se nadje na putu....a za one koji kazu da nevalja...Bubu je napisao(la):mirmag je napisao(la):Uzmi 758.20
Ja mislim da taj 758.20 pravi zdravoooo velik' otpor..
Bas to jer IMT 757 bez vrhovaBELIT577 je napisao(la):. Z.B mislis na vrhove raonika jer im nedostaje onaj izvuceni deo?