Legalizacija objekata

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Sofronijević izjavila je danas da će građani, koji iz opravdanih razloga ne stignu da prijave bespravne objekte na osnovu zakona „Svoj na svome“, moći to da urade do 24. oktobra.

Kod nas drzava ima da probija rokove da sto vise njih se upeca na ovu kobajagi legalizaciju da bi uzela novce.
Kazu 5 miliona nelegalnih objekata a mozda se njih 1 milion prijavilo, sto znaci da ce ostalih 4 miliona da cekaju rok do oktobra. Na kraju nista nece biti za one sto se ne prijave, i drzava ce cekati neku novu priliku da usvoji novi zakon za legalizaciju .

A pričaju da će moći hipoteka, kredit...
Zato mi i nije jasno - onda ne bi bilo razlike
Za hipoteku se pita banka, a ne država.A banka traži da si vlasnik 1/1 i da je objekat legalizovan, sve ostalo odbijaju.

Ovaj zakon nije legalizacija, već mogućnost za upis prava svojine.Recimo ti si kupio od komšije plac i napravio kuću, plac je ostao da se vodi na komšiji, a ti živiš u kući na tom placu, sad možeš da se prijaviš i da rešiš to da se upišeš kao vlasnik.Ko već ima sve upisano u listu nepokretnosti taj nema potrebe da prijavljuje, jer ništa ne dobija što već nema.

S vremena na vreme hoće sistem (Platforma) malo da padne (Opterećenje od masovne prijave). Probajte nešto kasnije da odradite (Ako imate tablet odradite preko njega, ili ako imate svež sistem na laptopu odradite preko njega 》Čisto da kažete da nije do vas već do platforme《).
Srki ja koliko sam razumeo ti se razumes u racunare/IT. U tom slucaju ne bi smeo da poverujes u ovu recenicu da sistem/server pada "zbog masovne prijave". Prvi razlog je sto nema masovne prijave sto je preduslov, ali cak i da ima, koliko to zahteva treba u istoj sekundi da se desava da taj backend koji se opslujuze preko UI (ljudski faktor i ljudska reakcija koja je jako spora u odnosu na racunar) ne moze da postigne ?

Vise mi se cini da je lapsus, ali ako znas nesto vise voleo bi da razjasnimo temu ;)

S vremena na vreme hoće sistem (Platforma) malo da padne (Opterećenje od masovne prijave). Probajte nešto kasnije da odradite (Ako imate tablet odradite preko njega, ili ako imate svež sistem na laptopu odradite preko njega 》Čisto da kažete da nije do vas već do platforme《).
Ништа, стане горе на 90%, избаци да се прихвати одговорност за тачност података и ту стане не могу ни да то прочитам до краја.
Пробаћу Сад.

Шта се сматра : подрумом, сутерен, приземље, итд.?
Имам кућу у два нивоа.
Доњи ниво почиње у висини земље и иде у брдо до неких 1,5м дубине и око пола ширине куће, горњи је за око метар виши од тла са горње стране.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh