Legalizacija objekata

Ja pizdim jer je sistem ne sređen. Otac i majka su uredno dobili zemlju za gradnju. Imam ugovor iz 85. U katastru se parcela nekako i dalje vodi kao njiva. Kuća nije zavedena što je krivica mog oca jer kada je ranije hteo da legalizuje odustao je nakon su mu tražili da uknjiži sve objekte.
Ja ću sada naravno podneti zahtev, ali koliko razumem to ne znači da će objekat i biti legalizovan. Pri tom ću verovatno morati da radim i plan kuće što je koliko? 1000-2000€?

A pizdim i na pomene rušenja jer znam koliko ilegalnih objekata ima po Srbiji koji u normalnoj državi ne bi ni u snu mogli da budu izgrađeni. Čija vrednost i narušavanje plana gradnje ne može da se poredi sa mojom. Njih naravno neće da ruše nego će meni da ruše gde je kuća na normalnom mestu, U selu gde svake godine po neki plac pređe u njivu. Gde ljudi beže glavom bez obzira, a stariji umiru. Gde neki misteriozni raznorazni stranci kupuju kuće, ali ne žive u njima. Gde mladima i ugroženima opština kupuje kuće samo da bi ostali ovde itd. I sad će meni da ruše kuću? Pa kako da ne pizdim?
Neće niko da ti ruši porodičnu kuću, ako si bar bio dovoljno pametan pa nisi zidao na državnom zemljištu.I nije tako lako pravno gledano srušiti ukrovljen stambeni objekat.

Pa šta si mislio da smo mi koji smo sve radili po slovu zakona ludi pa samo plaćali, a ti sad sa 5-6klikova da dobiješ legalizovan objekat :D

Sve mi je legalizovano osim svinjca koji već 5 godina zvrji prazan, nek dodju nek ruše od mene imaju pivo i prase :D

Nazad
Vrh