Lazaaa

Evo nesto slika od danas :cao:
w21z0k.jpg
245ndaa.jpg
wj9tef.jpg

http://www.facebook.com/album.php?aid=2050071#!/profile.php?id=1161047377&ref=profile
ili ako ne nadjes kucaj Lazar Calic u beloj jaknici slika

Evo danas malo odmora kisa ,pa malo slika da stavim spremanje kombajna za zetvu itd...
Ugradjen novi cd-player u kombajnu
c733d.jpg

vrbiic.jpg

2uh1u8k.jpg

Bure za evrodizel 3000 litara
2z6ujj9.jpg

Spremanje za zetvu
4so0sk.jpg

f1fukw.jpg

x5ntxl.jpg

wmid14.jpg

McCORMICK
2lmxe9e.jpg

6595i8.jpg

vhleh.jpg

Belorus 820
30be49z.jpg

Regent
11rcffr.jpg

Belorusi 1025 i 892
2z6s3gj.jpg

Vektor kabina
kdwfvo.jpg

29qmhxl.jpg

3505pbt.jpg

qrhqtd.jpg

2afzzag.jpg

:D Sve reči hvale,za sve što je ovde viđeno,svaka čast Lazo ::svaka cast:: A jesi li počeo žetvu :cao:

Lazo mehanizacija je prva liga. Reci mi kombajn Vektor jel to licenca Claas ili ? Koliko kosta u odnosu na zapadnjake? Kako se pokazao?
:ppozdrav:

bojcetic je napisao(la):
Lazo mehanizacija je prva liga. Reci mi kombajn Vektor jel to licenca Claas ili ? Koliko kosta u odnosu na zapadnjake? Kako se pokazao?
:ppozdrav:
Pa neznam bas , po meni nelici ni na jedan Claas model mozda ali kazace nam Lazaaa....... :ppozdrav:

Koliko sam ja kombajn pregledao nigde nisam video natpis Claas osim na mostu i menjacu.. na prednjem mostu.. Nije licenca ni jednog drugog kombajna... Hvala BOgu radi kao sat ::svaka cast::

Pozdrav za sve Vas nisam bio aktivan na forumu poslednjih nekoliko meseci pa da malo stavim slika novih od prosle godine sta se radilo sta smo se ponovili i ostalo :)
Kupili smo Capello-ov 6-redni adpater za Rostelmash-a u Agrocesli jesenas, ljudi su nam adpater uradili zapravo svaka im cast na tome. Imam par snimaka u kom se vidi kombajn i adapter u radu
evo i slika
scaled.php
ove godine smo isli u Italiju,vodila nas je firma Agrocelsa iz Novog Sada na prezentacije kombajna Laverda tamo smo bili 3 dana obisli fabriku i bili na nekoj prezentaciji. Slike cu ubaciti drugom prilikom ...
Prosle godine smo uzeli i Ladu Nivu za prevoz po njivama kada treba da se donese preparata,semana i ostalo.
Imali smo malih neprijatnosi zapaljeno nam je oko 7. jutara kukuruza za branje sto smo ostavili . Komsija je palio svoju njivu nije obrzadio to gde je palio i vatra je presla preko druma u nase kukuruze kada smo dosli na njivu od 11.jut izgorelo je 7 :/ evo snimak o vrsidbi zapaljenih kukuruza
... Kukuruz jos nismo prodali dobro smo prosli sto se tice kukuruza ove godine rodilo je poprilicno na 290. jutara bilo je oko 130 vagona cistog.
Zita smo posejali oko 130. jutara ove godine. Kukuruza cemo oko 250.jutara sejati verovatno ako se planovi ne promene . :)

Pozdrav mucobieno, imali smo mnogo posla. a kada se sve zavrsilo kuci sam imao neke obaveze pa sam slabo bio na internetu ali vratio sam se potpuno na forum .. Vidim malo je izmenjeno nego kada sam zadnji put bio :ppozdrav:

Nazad
Vrh