Lazaaa

Radim u Beski imam nekih 21hektar pored puta za cortanovce na kraj beske..Mozda si video kosili smo ove godine zito i orali sa kormikom tamo ...Koliko se krece zemlja po krcedinu koje su cene ? ::novac::

bogami og kako su došli vaši "sasani" skočilo na 150 evrića po kj (ali nam daju da registrujemo gazdinstvo) ili 100 evrića bez registracije...mada su neki letos plaćali od 8-10 meteri žita, sve zavisi kakva je zemlja...ali teško se može naći arenda... kakve su cene u sasama?

Koliko ja znam sada je cena pala pa je oko 2000-3000 eura za jutro ali nauvek ...Ili tako nesto nisam bas nesto dobar u racunjanju toga cale to regulise...

Zrenjeninac doci ce i 500jutara jednog dana :bravo: :bravo: :bravo: Sve manje ljudi rade zemlju uzmu kredit pa nemaju od cega da je otplate pa prodaju zemlju :cool: :cool:

kod nas nauvek možeš i da kupiš za 1500 al uglavnom se kreće kao i kod vas od 2000 - 3000 evrića...

kako kod vas ide arenda?

pa zar ne.Sa tolikom mehanizacijom mi ovde bi radili 1.500jut.
Kod nas sa dva rusa rade na 300-400jut.a ima jedan što radi 1000jut i ima jednog belorusa od 130ks i dve 82-ke.Kombajn zmaja 170 i 171

Shale, oko 150-200 evrica po jutru..i to jos nekada nece da im das pare u kesu nego hoce kada im treba po 1000,idn 2000 da dolaze da traze,... :zli: :zli: :zli: :udri: :udri:

Lazaaa je napisao(la):
Shale, oko 150-200 evrica po jutru..i to jos nekada nece da im das pare u kesu nego hoce kada im treba po 1000,idn 2000 da dolaze da traze,... :zli: :zli: :zli: :udri: :udri:
Sta onda ostaje tebi ako placas toliki zakup?

takva je to matematika :udri: :udri: jbg a najgori su oni sto dolaze svaki dan po 1000 2000 dinara zato je najbolje da kupis zauvek i resis se muke sve ::namigivanje:: ::namigivanje::

Potrebna mi je pomoc oko igrice simulator ono kao traktori itd sa zp fajlovim imam problema ...ko zna u cemu je problem neka se javi..Pojasnicu mu detaljnije.

Hvala :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Pa kako mislis da znamo u cemu je problem ako prethodno ne pojasnis? Daj prvo reci o cemu se radi, pa da zajednicki to resimo...

Instaliram igricu,Igrica se zove Landwirtschafts-Simulator 2009 i imam samo fendt traktore i kombajne i neke sejalice,plugove, i posle nekog vremena sam video na cd-u pise da ima claas chellenger .lemken i jos nekih masina ali su u zip fajlovima ja sma nekoliko tako tih zip fajlova otvorio i isao extract file pa u folder Landwirtschafts-Simulator 2009 (tj.gde je instalirana ta igra)a u tom folderu imajos nekoliko foldera (data i shared)e sada me zanima kako da instaliram sve druge masine ja isto uradim sa svim tim zip fajlovima ali kada krenem redom da ih instaliravam i to pocne da mi iskacu prozori u kojima pisu d aje takav fajl vec u u potrebi i da treba da ga preimenujem ili da ponistim sve to.e ali ja sam dobio samo nekoliko novih masina u igrici a sada me zanima kako sve te masine da instaliram i gde ... :sta: :sta: :sta:

Hvala :cao: :cao: :cao:

Nisam kuci a neam taj program.Probaj u googlu da kucas Landwirtschafts-Simulator 2009 :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1262807080[/time]

dobro došao lazaaa... :ppozdrav: ajd mi reci kakve to sportske gume imas na belarusu 890 :D vidim da su neke široke ili sa me slika vara :sta:

Nazad
Vrh