Lazaaa

Svaka cast Lazaaa olican objekat imas,reci mi koliko te je izasao ceo objekat?

Mladicu svaka cast, :D :D ali ako sam dobro razumeo obradjujete oko 300 jut.zemlje?Mozda si mogao sacekati sa McCormikom da si npr.uzeo zemlje vecito??Moj sogor radi oko 1800 jutara sad je stigao New Holand 250ks,a do sad orali Case 155ks u MTZ 130ks a imaju i nekoliko MTZ 82.1 i dva mala.Ali ljudi cepaju dve smene,npr.u oranje itd.Nema veze,da si ti ziv i zdrav,perspektivan i daj posla Kormiku!!Sve najbolje. :cool: :cool: :ppozdrav: :ppozdrav:

25p37te.jpg
masina

125 ccm ili 50 ccm mislim da ce pre biti da je 50 ccm posto ima lanac sa desne strane aprilia od 125 ccm i lanac sa leve strane i auspuh joj na levoj strani

To je 125 IMT i ZMAJ bas jeobrnuto 50 kubika ima sa desne strane auspuh a sas leve lanac a 125 sa desne lanaac a sa leve auspuh .Na prodaju je cena je okok 1200 evra ;) Drug prodaje pa ako je neko zainteresovan...

Sta se radi ovih dana kod nas u kraju :)) Setvospremiranje McCORMICK TTX 230E

Malo mi je los zvuk tj cak ga uopste ni nema jer je taj dan duvao jako vetar ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B6eWUbIIav0[/youtube]

Naravno da cu staviti slike...Samo sada je u svim zmajevkama kukuruz u zrnu pa nemam prilike d aslikam ..Stavicu sve informacije o tome ..Pozz

Lazaaa je napisao(la):
Naravno da cu staviti slike...Samo sada je u svim zmajevkama kukuruz u zrnu pa nemam prilike d aslikam ..Stavicu sve informacije o tome ..Pozz

Pozdrav"

Koja je cena okrunjenog kukuruza kod vas?

Rane sorte pa se jesen oduzila bilo posla pa malo zakasnili sa branjem ::lose:: :udri: :udri: Ali ove godine manje ce biti za branje sve ide u silose na cuvanje ::namigivanje:: ::namigivanje::

Nazad
Vrh