Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bravo, ovo iskustvo ide uz stari potpis?torpedo je napisao(la):Sta da vam pricam, sto se alkohola tice imam 20 godina iskustva a u poljoprivredi svega 6-7![]()
![]()
poz. BoboBobo je napisao(la):Sto bi reko Djuro: Smudj, saran, a bogami i keciga...![]()
LAV je prizvod CARLSBERG grupe kao i nase PAN pivo, sto ga cini VRLO DOBRIM pivom.
Jelen k'o jelen, i kad pokusas naci zamjerku ne mozes
E, a banjalucki NEKTAR... TO ja zovem pivom... Bas je onako, PRAVO...
Apatinsko pivo je prvo koje sam u zivotu vidio da je pakirano u 2-litrenu bocu. ujak ga iznio iz auta i kaze kod nas se ljudi napiju od jednog piva i pokaze mi bocu
Sve u svemu, loseg piva nema, a i lose pivo se prodaje po nizoj cjeni, pa zmirim na jedno oko dok pijem i opet dobro. Po ljetnim vrucinama ne biram vrstu, daj sta das, samo nek nije pokvarenoA kad se pije pivo i kad se ima izbora, prvi je uvjek PAN, a onda sve ostalo...
Nesto najbolje sto sam pio je bio Guinness i stvarno je pivo super. Vecini se ne svidja, al meni je sjelo ko kec na 11...
Znate onaj vic:
Sastali se na kongresu predstavnici pivara i sjede za stolom i narucuju pice:
Predstavnik Heinekena: Ja cu jedan Heineken!
Predstavnik Becks'-a: Ja cu jedan Becks!
Predstavnik Stelle: Ja cu jednu Stellu!
Predstavnik Tuborga: Ja cu jedan Tuborg!
Predstavnik Guinnes-a: Meni dajte Pepsi...
Sad svi njega blijedo gledaju i pitaju: Pa sto ne narucis pivo?
Pa, mislim si, kad necete vi pivo, necu ni ja...
![]()