Landini

ja kad sam isao za silokombajn u trstenik probao sam malog landinija 55 duplak i traktor me razocarao kako mali anslajng ima
 
Da li misliš na voćarski Landini mistral ili neki obični sa 55ks.Baš me čudi ako je voćarski s obzirom da bi to kod njega trebalo da bude glavna stvar jer se u voćnjaku prilikom ulaska iz reda u red baš to i traži.
 
Ja imam landini legenda 145 imam i maseya 3635,motor prednji i zadnji diferecijal su im potpuno isti. Na prednjem mostu cak i stoji znak masseya. Ono sto se razlikuje to je menjac.Kabina mu je totalno drugacija,instrument tabla ,volan. Ovaj traktor na slici nema sanse da bude Landini, ocigledno se neko za'ebavao pa masseya prefarbao u plavo
 
Tako pise... ako ovih dana odem do KS verovatno cu imati vremena da svratim i pogledam sta je to u stvari!

- - - - - - - - - -

Razresena misterija ovog traktor ,izasla je ova serija Landina ...cist massey samo prefarban u plavo,po podacima ovaj traktor je isto sto i 3065.
MF3060-3090 - ili ti. Landini 7800-11800
Landini 16500-22000 ili MF3650-3690
 
Danas sam iz garaze doterao kod mene na plac ovog Landinija.

- - - - - - - - - -

fnteg5.jpg


- - - - - - - - - -

11t3m8p.jpg
2u9h2km.jpg
 
Da je kod njega najbolje kupiti. Terala baba vikendom da obidje 1ha voca sto ima:haha::ppozdrav:
 
Odkud znam sta da ti kazem , koju cenu oces da znas?
Jer ja kad kazem posto su ovde masine niko mi ne verue .
 
Nisu skuplji od Maseja , isto su kotirani. Cak neke serije su 100% iste. Slabo saljem traktore za Srbiju. kod nas je teska situacija drzava slaba , narod nema srestava za kupovinu.
 
Nazad
Vrh