Landini

ZICAPROM

Član
Učlanjen(a)
21 Jul 2011
Poruka
1.176
Lokacija
Svrljig-Niš
PDV se za sada mora platiti u Srbiji osim ako gazdistvo nije u sistemu Pdv-a , mada opet morate platiti pa posle odbiti u obračunu za plaćanje, ali takva gazdinstva su vrlo retka. Grehota je što bar tih 20% drzava ne da kao podsticaj kod kupovine stranih traktora, ali šta ćete tako bilo, tako će i biti, samo u predizbornoj kampanji se pomaže seljaku. A što se tiče pomenutog traktora našeg kolege, mislim da je problem u prethodnom vlasniku, jer ovo je specijalizovani voćarski traktor poreklom iz poljoprivredne zemlje sa jako puno iskustva ali nije za svakog.
 

PKB

Član
Učlanjen(a)
18 Jan 2012
Poruka
1.962
Lokacija
Surcin
[/URL][/IMG]

- - - - - - - - - -

Da osvezim malo temu posto niko nepostavlja nista ,ove masinice ce biti u najskorijem vremenu na licitaciji .
 

PKB

Član
Učlanjen(a)
18 Jan 2012
Poruka
1.962
Lokacija
Surcin
Neznam sta da ti kazem ima dosta koji su generalno sredjeni ,ovaj konkretno je vukao cisternu sa gorivom celog svog veka i nesto vrlo malo ostale poslove radio ima nesto preko 9000 r.c ali je kao casa ima snage itd ,ima sigurno poneki sto se neisplati . Neznam kako ce to ici dali pojedinacno ili na veliko u kompletu pitaj boga ,verovatno ce u paketu neki ce mozda biti jos ostavljeni neznam stvarno . Odradili bi oni jos dosta posla zavisi koja cena ce biti itd .
 

sremac88

Član
Učlanjen(a)
24 Sep 2010
Poruka
1.543
Lokacija
Irig


Nešto novo od Landinija, biće još slika i koja reč o njima kad se vratim kući

- - - - - - - - - -

Pre tri dana ARGOtractors grupacija organizovala je proslavu 130 godina rada i postojanja Landini fabrike i pritom su prezentovali dva nova modela traktora Serija 6 i Serija 7.Modeli iz serije 6 nose FPT četvorocilindrične motore Tier 4i norme snage od 135 do 175 konja, traksmisija je ZF PowerShift sa 24/24 brzine hidraulika Bosh.

Modeli iz serije 7 nose šestocilindrične FPT Tier 4i motore snage od 165 do 230 konja transmisija ZF PowerShift sa 24/24 brzine sa kako ih je Landini nazvao "robotizovanim" izborom brzina, što bi značilo da kompjuter menjača bira odgovarajući stepen prenosa nezavisno od komandi vozača ali ova funkcija može da se isključi.Hidraulika je takođe kao i na seriji 6 Bosh, prednji most Carraro. 

Dejanco

Član
Učlanjen(a)
3 Okt 2010
Poruka
243
Lokacija
Gevgelija
kolege jer zna neko od prve koje ulje ide u hidroulike kod landini 8880 ima ga moj drug letos ga kupio
iscurilo mu ulje pa nezna koje ulje ide u hidroulike
hvala unapred.
 

sremac88

Član
Učlanjen(a)
24 Sep 2010
Poruka
1.543
Lokacija
Irig
Još dva nova modela:
Seria 4 zamena za Alpine i TechnofarmSeria 6C zamena za Powermondial

 
Vrh