Lamborghini

Ти, трактори су купљени, на лицитацији од три праве једног, наводно, имају, и, делова и свега за те тракторе. Мада ја би га заобишао колико год да лепо и примамљиво изгледа.

Sve to stoji,zato sam malo i skeptican,pogotovu sto ovih traktora i nema nesto puno kod nas.Ajd sve to na stranu,vise me brine da nema neke hronicne boljke koje je tesko ili mozda i nemoguce resiti,pogotovu ako se ponavljaju.Nije nikakav problem,diskutujemo i otvoren sam za svacije misljenje,nemam konkretno odredjeni brend na koji sam fokusiran.Jedino sam vise fokusiran na zapadne brendove nego na istocne.Ovaj basak je takodje van mojih mogucnosti za kupovinu,ne verujem da bi sad vlasnik skinuo 3-4 k eura od cene.Ipak posle kupovine traktora sledi i nabavka osnovnih prikljucnih masina, a valja imati i par hiljada eura u steku i za neke nepredvidjene situacije.
Ja lično nikad ne bih imao aj da budem fin pa kazem hrabrosti da kupim bilo koji zapadni traktor ma koje marke a da mi nije poznat ili naravno nov a masinu kao što je ova gore ne bih ni uzeo u razmatranje jer kao što sam rekao sve dobro a ona na oglasima paucinu uhvatila.
Bolje je odma u startu dati nesto vise para za dobru zapadnu masinu nego rizikovati sa ovako nečim,to nije imt i nije rus,svaka eventualna igranka na brzinu pojede 30,40% njegove cene.
Znam da je budžet ograničavajući faktor kao i većini al ja bih se pre strpeo godinu dana sakupio dovoljno para za nesto valjano i ne razmišljao.
To je samo moje mišljenje,ne znači da je ispravno.

Ja lično nikad ne bih imao aj da budem fin pa kazem hrabrosti da kupim bilo koji zapadni traktor ma koje marke a da mi nije poznat ili naravno nov a masinu kao što je ova gore ne bih ni uzeo u razmatranje jer kao što sam rekao sve dobro a ona na oglasima paucinu uhvatila.
Bolje je odma u startu dati nesto vise para za dobru zapadnu masinu nego rizikovati sa ovako nečim,to nije imt i nije rus,svaka eventualna igranka na brzinu pojede 30,40% njegove cene.
Znam da je budžet ograničavajući faktor kao i većini al ja bih se pre strpeo godinu dana sakupio dovoljno para za nesto valjano i ne razmišljao.
To je samo moje mišljenje,ne znači da je ispravno.
Kolega, potpuno delim vase misljenje i smatram da je ispravno.

Kakva li je ta zemlja kad ovom brzinom vuče 8 brazde? BTV Lambo ne pravi tako jake traktore niti ih farba u zeleno. To je Klarkson stavio znake na Dutz 9340. :)

Poslednja izmena:
Pa taj manji mi treba za sitne poslove i cisternu deluje mi bolje opremljen od dajca 75 i 65 ks a ovaj veci ako resim kejsa da zamenim
Ma ovaj manji ti ekstra ja imam trend 80 mogu ti reci da je ekstra traktor za manje poslove okretan kao ziska ja radim prskanje sejanje cisternu sve te lakše poslove.a imam dajc 5125 za teže

Ti od 100+ ks su daleko ozbiljniji traktori od tih malih.Imam trenda 80 i ovog većeg 100 ks.jeste trend dobar za manja gazdinstva ali recimo kod mene od mašina ne može podići ni plug,ni sejalicu niti ostale mašine,Bio da pomognem Kovačevu kad mu crkla hidraulika zbog brava da ne tumbamo došao sa trendom ni govora da digne prskalicu sa 800-900 litara a ne da se vozaš do njivei da radiš.Ako otkaže veći blokiran si od navedenog izbora bolje je jedan sa širim jedan sa užim točkovima a cenovno nije velika razlika.
No svako ima svoju viziju i ja sam nekad mislio da "moraš" imati mali traktor na gazdinstvu sad vidim da sam pogrešio.

Ti od 100+ ks su daleko ozbiljniji traktori od tih malih.Imam trenda 80 i ovog većeg 100 ks.jeste trend dobar za manja gazdinstva ali recimo kod mene od mašina ne može podići ni plug,ni sejalicu niti ostale mašine,Bio da pomognem Kovačevu kad mu crkla hidraulika zbog brava da ne tumbamo došao sa trendom ni govora da digne prskalicu sa 800-900 litara a ne da se vozaš do njivei da radiš.Ako otkaže veći blokiran si od navedenog izbora bolje je jedan sa širim jedan sa užim točkovima a cenovno nije velika razlika.
No svako ima svoju viziju i ja sam nekad mislio da "moraš" imati mali traktor na gazdinstvu sad vidim da sam pogrešio.
Ja nosim prskalicu 1200 litra vode plus voda za pranje bureta 150 litra sejalicu zitna agrija 3 metra 950 kila plus seme 600 kila bez ikakvih problema

Ma ja radim 20 hektara zemlje i necu povecavati, najvise posla oko farme dovuci odvuci privuci vozikanje, cisterna za osoku, od masina 600 l prskalica sejalice majevica itd, konkurisao sam kineze lovole i zato nisam iskoristio one popuste za sajam i zamena staro za novo, sad cu cekati sajam i tu neku akciju i da se razresi konkurs za traktore kupio bi ipak proverenu masinu, kejs jx 95 je uzet nov za 11 godina 2100 sati vise vozikanja a lambo mi je okretniji manji potrosac za cisternu itd

Ma ja radim 20 hektara zemlje i necu povecavati, najvise posla oko farme dovuci odvuci privuci vozikanje, cisterna za osoku, od masina 600 l prskalica sejalice majevica itd, konkurisao sam kineze lovole i zato nisam iskoristio one popuste za sajam i zamena staro za novo, sad cu cekati sajam i tu neku akciju i da se razresi konkurs za traktore kupio bi ipak proverenu masinu, kejs jx 95 je uzet nov za 11 godina 2100 sati vise vozikanja a lambo mi je okretniji manji potrosac za cisternu itd
Po meni je ovaj mali pravi izbor mnogo mali potrošač

Nazad
Vrh