DraleTD
Član
Ти, трактори су купљени, на лицитацији од три праве једног, наводно, имају, и, делова и свега за те тракторе. Мада ја би га заобишао колико год да лепо и примамљиво изгледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja lično nikad ne bih imao aj da budem fin pa kazem hrabrosti da kupim bilo koji zapadni traktor ma koje marke a da mi nije poznat ili naravno nov a masinu kao što je ova gore ne bih ni uzeo u razmatranje jer kao što sam rekao sve dobro a ona na oglasima paucinu uhvatila.Sve to stoji,zato sam malo i skeptican,pogotovu sto ovih traktora i nema nesto puno kod nas.Ajd sve to na stranu,vise me brine da nema neke hronicne boljke koje je tesko ili mozda i nemoguce resiti,pogotovu ako se ponavljaju.Nije nikakav problem,diskutujemo i otvoren sam za svacije misljenje,nemam konkretno odredjeni brend na koji sam fokusiran.Jedino sam vise fokusiran na zapadne brendove nego na istocne.Ovaj basak je takodje van mojih mogucnosti za kupovinu,ne verujem da bi sad vlasnik skinuo 3-4 k eura od cene.Ipak posle kupovine traktora sledi i nabavka osnovnih prikljucnih masina, a valja imati i par hiljada eura u steku i za neke nepredvidjene situacije.
Kolega, potpuno delim vase misljenje i smatram da je ispravno.Ja lično nikad ne bih imao aj da budem fin pa kazem hrabrosti da kupim bilo koji zapadni traktor ma koje marke a da mi nije poznat ili naravno nov a masinu kao što je ova gore ne bih ni uzeo u razmatranje jer kao što sam rekao sve dobro a ona na oglasima paucinu uhvatila.
Bolje je odma u startu dati nesto vise para za dobru zapadnu masinu nego rizikovati sa ovako nečim,to nije imt i nije rus,svaka eventualna igranka na brzinu pojede 30,40% njegove cene.
Znam da je budžet ograničavajući faktor kao i većini al ja bih se pre strpeo godinu dana sakupio dovoljno para za nesto valjano i ne razmišljao.
To je samo moje mišljenje,ne znači da je ispravno.