Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas ova parcela izgleda ovako
Jeste Momo,karbonatni cernozem,njiva je I klase i redovno i obilato radja u iole normalnim uslovima,isto tako je i hranim i odrzavam!Jel tu černozem?
Na najlosijoj parceli,koja je III klasa i vise je ka obroncima pescare imam posejan Pioneer P0725,nemam tamo KWS.Kws samo na najbolju zemlju...Savo sledeci snimka,KWS u najlosijoj zemlji,da se vidi sta je kukuruz.
odlika tog hibrida je da bude vrlo nizak i stabilan,verovatno ti je kvalitetna njiva pa je izrastao toliko.sto se klipova tice ja nisam zadovoljan velicinom istih.to me najvise nervira kod kws-a.sve je dobro,dobro raste lisna masa i stablo a kada doje red na klip on onda pocinje da se muci i veoma sporo i tesko raste u teskim uslovma kao sto su sad,meni to smeta a sto se tice kvaliteta zrna za to nemam reci.
Ima crvenila ali nije strašno ,činimi se da Pako ima veći procenat crvenila.Kod nas ga crvenilo posebno voli(sve hibride KWS-a)vidim ni kod Vas nije bolje?