Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto pitanje, + ako meže dimenzije jer ja tipujem na VD100 pa da uporedim.kiraj je napisao(la):Izgleda da je tip daske kao na mom plugu.Dobar plug.Koliko je placen?
Ptijatelju, pa zašto prvo ne iztanjiraš biljne ostatke pa onda orati?abro je napisao(la):Zbog dužine , dali se ne guši u dooobroj masi biljnih ostataka?
Jesenas sam radio sa V&N1020 baš lepog razmaka između glava i visine i sa pretplužnjacima ali u na pojedinim parcelama je bilo previše kukuruzovine i za njega pa sam morao paliti a JAKO sam protiv toga.![]()
Jok ne setih se toga a to sam već negde pročitao tu na forumu. Probaću ove godine.milan_spay je napisao(la):Ptijatelju, pa zašto prvo ne iztanjiraš biljne ostatke pa onda orati?
Tada nisu potrebni ni predplužnjaci i svaki plug će lepo zaorati, probali?
Prodaješ-kupuješ ili bukvalno menjaš?fara je napisao(la):Sa ovim plugom sam radio samo ugar prosle godine. Nije lose radio ali je mnogo mali za traktor pa ga menjam
ajd mi pusti cenu na pp, moze?fara je napisao(la):prodao bih ovaj lai ako se nadje nieki dobar moze i zamena