Cici to je ovako noviji sistem radno-transportnog tocka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ima taj sistem ali opet deluje kao da je toling otkacen.
North Army na to sam mislio. Kada sam kupovao plug nije jos bilo tog sistema i posle kratkog vremena se pojavio i bas mi je bilo krivo kada sam video kako dobra resenja ima. Mora se napomenuti da taj sistem moze i na obican nekompjuterizovani plug da ide a ne samo na i-Plough.
Da li ste uvozili-prodavali Optuma?
Da, ima taj sistem ali opet deluje kao da je toling otkacen.
Imamo ga na stanju ako si voljan.![]()
Ne fabrički su i šrafe se vijcima kojima se špic pričvršćuje na raonik.Jesil ti ono uz crtala povario i one nozeve...donja slika
Hvala Bobo, noževe sam skinuo odmah nakon montaže, hteo sam da vidim njihov položaj u odnosu na plaz. A nose ih dva šrafa pa se lako montiraju i sklanjaju. Na plugu su daske OSMICE sa kataloškim brojem KK073-286. Kako procenjuješ tu dasku jer je DEVETKA na glasu i dosta se vozi?Plug je za 5+ samo su ti noževi na raonicima višak uz ovako fina, velika diskosna crtala. Postoji šansa da će ti se zbog tih noževa puno omicati u neorano, pa ćeš ga morat na ručki dovoditi u red.
Plug je možda bio i skuplji ali vrijedi svakog zadnjeg novčića koji si za njega dao. Lako se vuče, fino zaorava ne pravi nikakve "blesave" otpore u radu. Ovo je korak u pravom pravcu!
ČESTITAM!
Hvala Bobo, noževe sam skinuo odmah nakon montaže, hteo sam da vidim njihov položaj u odnosu na plaz. A nose ih dva šrafa pa se lako montiraju i sklanjaju. Na plugu su daske OSMICE sa kataloškim brojem KK073-286. Kako procenjuješ tu dasku jer je DEVETKA na glasu i dosta se vozi?
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
Pozdrav Power70. Plug je plaćen baš baš dobro, 1200 evra, medjutim stanje pluga i svih habajućih delova je praktično novo. Plug mi je prodat po sistemu "NIJE NA PRODAJU, AL MOŽEMO DA TI PRODAMO". Otuda delimično i jaka cena. Ima jeftinijih ali... Zaboraviću na novac ako me plug bude služio kako većina govori i kako očekujem.Koliko je placen plug?
Ja jurim neki trobrazni plug 3x30 mada kako stvari stoje tj.cene polovnih na trzistu najverovatnije da ce pasti nov poljski plug Bomet ...
Stankovac hvala na vremenu. Ovo je već sila, nesmem da komentarišem pogrešiću neštoDaska ti je ista kao kod mene,vuce se lako i lepo prevrce i zaorava,narocito ces videti koliko je dobra ako imas teske zemlje,smolnice...
Imaju oni na prodaju dobar je al ne ko ovaj, cene ga 1650 evra, kompletan je ko i ovaj, ali nisam zagledao. Ako te zanima javi a i ima ih na oglasima iz Kraljeva su.Plug je pravi i vredi sve te pare....mogu misliti koliko bi jedan trobrazni takav kostao?![]()
Hvala Bobo, noževe sam skinuo odmah nakon montaže, hteo sam da vidim njihov položaj u odnosu na plaz. A nose ih dva šrafa pa se lako montiraju i sklanjaju. Na plugu su daske OSMICE sa kataloškim brojem KK073-286. Kako procenjuješ tu dasku jer je DEVETKA na glasu i dosta se vozi?
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока