Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da Power70, prevideo sam to.Gledao sam taj oglas ali su plugovi 3x35. Meni odgovara 3x30
Gagy plug ti je vrh . Pogotovo za plića oranja nema mu premca.
Hvala Bobo, ja još uvek nisam probao plug ali po pravcu kretanja uporedjujući vrh raonika preko grudi daske, plazovi su trenutno utopljeni za nekih 10mm. Dakle jedna ploča bi mogla doći odokativno mereno, kako bi se plaz preko nje oslonio na zid brazde. Inače cena ovog većeg dela, proizvodjač MOLBRO Danska, je 3600 dinara što je više od cene raonika sa špicem od istog proizvodjača. Iskreno nije mi se davalo toliko para al videćemo, njiva i proba će reći šta valja činiti.Viđao sam na vogelima ovu veću ploču da montiraju ljudi al ova mala što još na nju ide prvi put i vidim i čujem da ona postoji... Kad namontiraš one noževe na lemeše, vidjet ćeš točno da li ti treba peta ili ne mada ih nigdje nisam viđao namontirane na kverneland plugu. treba vidjeti kako će se u njivi ponašat...
Hvala dr68 !!!