peto1
Moderator
znam druže ali neka proba
ako je mera u colima 0.5 je 1.25mm a to je složićeš se zanemarlivo osim ako ta guma nema neki poseban obruč
Da nije pola cola 12,25mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znam druže ali neka proba
ako je mera u colima 0.5 je 1.25mm a to je složićeš se zanemarlivo osim ako ta guma nema neki poseban obruč
Komso,tesko,slabo pratim obrtace.Jel mora bas kverneland ili moze i nesto drugo.Komso, samo opusteno.... Jel ima negde na prodaju dvobrazni Kvernelad obrtac 12 coli zahvata ?
Zato sto nas ima puno koji nezivimo u velikim mestima.Kod mene ko god da je dosao iz nekog veceg mesta rekao mi je da zivim na kraj sveta,sve sama gospoda.E zato pisem zato sto nas ima na ovom forumu sa svih strana Srbije.A sto se ti palis,ako neznas koja je pozadina price?
Da nije pola cola 12,25mm.
sad sam zvao ovoga ali za kabinu iza pluga.prodanaEvo ga kverneland za male pare,stanje extra
http://www.kupujemprodajem.com/Keverland-trobrazni-plug-1149969-oglas.htm?filter_id=5778321
Kabina je bila 800eura i to polupana.Po meni je to jaka lova.sad sam zvao ovoga ali za kabinu iza pluga.prodana![]()
Nesto se ranije komentarisalo ovde da je problem obrtac na IMT azdaje manje od 100konja.Nisam probo pa neznam u praksi kako ide.PA ne mora bas Kverneland, razmisljao sam mozda da uzmem dvobraznog obrtaca, pa sad gledam ima li ih i kakve su cene
Brze ce koji posao zavrsiti?Ma neki problem oko obrtanja.Sad neznam tacno posto me obrtaci slabo interesovali.Zar ti nije bolje da uzmes neki ravnjak trobrazni.Brze ces da zavrsavas posao.