Ima i moj komšija isti kao na slici.Ide u paru sa IMT 5106,ore odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze razmisljaj u pravcu da ako oni rade za vogel-da mozda neki procenat cene delova moraju dati u "prave" ruke...a cena daske je u stvari identicna.Tako je...
Ali u svakom slucaju PLAMENOV dio i neki tamo "lijevi" od nekog kovaca je razlika kao original i plamen, ako ne jos i veca...
Pitam na standu kovaca jednog proljetos jel imaju one deflektore za IMT, treba mi 3 komada. kaze imaju, pitam jel ih kale, kaze JOK, samo ispresamo, obradimo, farbamo i to je to... Uzeo sam tri komada svejedno i kad je malo jaca zemlja ispravljaju se deflektori...
Original je ipak original, ali kad je za prave plugove potrosni materijal skup...
I u PLAMENU igraju cudnu igru... gledam ja daske za IMT 14"-16" i za vogela 12"-14"-16"... imt daska je veca, ima vise rupa na sebi i kosta manje nego daska za vogela koja je i manja i manje rupa ima na sebi... kazu mi da je isti materijal, al posto je ova za vogela, mora biti skuplja?!?
ima li neko ovakav plug
![]()
ja sam probao sa tri pluzna tela od po30 cm kazem da nije za duboko jer nam se treca brazda uvijala inace mogao je da ide duboko, i da dobro zaorava, vukao sam ga sa ursusom c-360, ivukao ga je , covek koji je pored nas radio sa vogelom i rusom nije mogao da veruje pa je probao kod nas on da ore, pa je pitao da mi probamo kod njega, da nije razlika u otporu zemljista, medjutim sve isto,a ursus ga vuce?
nisam ga uzeo samo zbog te trece brazde koja se uvijala u stvari uvijao se taj deo od grede do panja.