Prošle godine mi je kasnio zbog suše,sporije se glavičao, tako da je i to razlog što sam poranila...Šta ćeš raditi tako rano sa kupusom? Tada još neće trebati nikom verovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle godine mi je kasnio zbog suše,sporije se glavičao, tako da je i to razlog što sam poranila...Šta ćeš raditi tako rano sa kupusom? Tada još neće trebati nikom verovatno.
Blago tebi bar si dobio kišu... Vredeće za žitarice. Kod nas sad sipunja, al' slabo...Piše samo prije rasađivanja ja neznam da će meni djelovati tri dana kiša već pada odkad sam poprskao.
Da ali 100 litara je palo malo previšeBlago tebi bar si dobio kišu... Vredeće za žitarice. Kod nas sad sipunja, al' slabo...
Sav azot će spereLola krka vodu nemilice
Ja sam prskao uveče i onda odmah spremač. Kako prska tako spremam. Ujutru smo sadili. Jedno moje zapažanje je ako ne baciš minimum 1000L/ha da neće delovati ni 20%. Tako da bukvalno džabe bacaš hemiju.Koliko vremna treba da prodje izmedju primene Stomp Aqua i rasadjivanja? Ili moze odmah rasadjivati? Ne pise u uputstvu.