Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema bez remoerature zavijanja,fale mu dani sa preko 20 stepeni,i noci ne ispod 10 stepeni,a toga nije bilo skoro 3 nedeljeIma li ko iskustva sa kupusom koji kasni bukvalno mi je kupus jos u fazi u kojoj je trebao da bude sredinom Septembra bacao sam mu neki Yara Tropikot 100 kg na 70 ari i nista nije odreagovao.Nema zavijanja ni na 20 % parcele.Da bacim ureje ili nesto drugo?
Sad pricah sa nekim agronomimima kazu da treba prskati sa aminokiselinima a i biostimulatorima da se pokrene opet pominjao je neki Bioflex i Aminoflex a onda mi se drug ubacio da su mu pricali neki Vital da se koristi za to..Tesko mi je da poverujem da ce ga pokrenuti litar dva nekog buckurisa a nece recimo 100 kg KAN-aIma li ko iskustva sa kupusom koji kasni bukvalno mi je kupus jos u fazi u kojoj je trebao da bude sredinom Septembra bacao sam mu neki Yara Tropikot 100 kg na 70 ari i nista nije odreagovao.Nema zavijanja ni na 20 % parcele.Da bacim ureje ili nesto drugo?
Kolike su glavice?Ima li ko iskustva sa kupusom koji kasni bukvalno mi je kupus jos u fazi u kojoj je trebao da bude sredinom Septembra bacao sam mu neki Yara Tropikot 100 kg na 70 ari i nista nije odreagovao.Nema zavijanja ni na 20 % parcele.Da bacim ureje ili nesto drugo?
Kad je rasadjen?? Koji je hibrid??
Mi klimu ne mozemo da menjamo, zato selekcioner treba da maximalno sto moze napravi hibrid koji ce sto bezbolnije podneti te uslove.Ali on to ne radi, kada jednom neko savije tabak i uz pomoc tuzbe nadoknadi svoj gubitak , tada ce se i uvoznik za Srbiju i taj proizvodjac semena dobro opametiti.Pa, kako je kupus zavijao letos kada je bilo 35 stepeni a sada nece?Stvarno neka cudna logika, koliko ja znam kupusnjace su biljke sa severa i vole malo hladniju klimu, da je problem sa paprikom ili lubenicama ok, ali za kupus to nikako ne stoji.Ako se gaji u Sibiru gde je jedva 120 dana bez mraza zasto ne bi mogao i u Srbiji.Na kraju krajeva te temperature smo imali u septembru, pa sto onda nije takodje rastao kako treba????Nema bez remoerature zavijanja,fale mu dani sa preko 20 stepeni,i noci ne ispod 10 stepeni,a toga nije bilo skoro 3 nedelje
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока