Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li je neko gajio kupus za skladistenje ? Pise da sorta '' Arrivist '' , moze da stoji sest meseci . Da li to znaci da mora da bude u hladnjaci ili moze da se cuva i u podrumu , supi .Kakav je ukus tih kupusa ?
Probavao sam ja da ostavim na raznim mestima čisto iz radoznalosti da vidim kako bi se ponašao, pa su uglavnom posle 40-45 dana glavice počinjala da crne i trunu polako.
Sta najbolje od preparata koristiti protiv kupusnog moljca, nemogu da se izborim sa njim a prilicno mi je izbusio liske, zadnji put sam koristio Coragen pre 5 dana medjutim i sad kad prodjem kroz kupus ima ga da leti pu poprilicnom broju, znaci nije nesto Coragen napravio a rekli su mi da je to najbolji insekticid za tu namjenu.
Cime ponovo da poprscem i da li smem nakon 7 dana ponoviti prskanje posle ovog Coragena?
Kod mene lepo napreduje za kišeljenje,a ova što je trebalo da bude početkom Avgusta počeo da sečem pre desetak dana....................lepa cena samo da potraje