Kupus -- opšta tema

Da li je neko gajio kupus za skladistenje ? Pise da sorta '' Arrivist '' , moze da stoji sest meseci . Da li to znaci da mora da bude u hladnjaci ili moze da se cuva i u podrumu , supi .Kakav je ukus tih kupusa ?
 
Može da stoji ali samo u hladnjači.

Probavao sam ja da ostavim na raznim mestima čisto iz radoznalosti da vidim kako bi se ponašao, pa su uglavnom posle 40-45 dana glavice počinjala da crne i trunu polako.
 
Sta najbolje od preparata koristiti protiv kupusnog moljca, nemogu da se izborim sa njim a prilicno mi je izbusio liske, zadnji put sam koristio Coragen pre 5 dana medjutim i sad kad prodjem kroz kupus ima ga da leti pu poprilicnom broju, znaci nije nesto Coragen napravio a rekli su mi da je to najbolji insekticid za tu namjenu.
Cime ponovo da poprscem i da li smem nakon 7 dana ponoviti prskanje posle ovog Coragena?
 
Kod mene lepo napreduje za kišeljenje,a ova što je trebalo da bude početkom Avgusta počeo da sečem pre desetak dana....................lepa cena samo da potraje ::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac::
 
Ja sam rasad prodao,preskacem ovu sezonu,vama koji imate,zelim dobru zaradu,zaslusili ste,teska godina,vreme je da se naplati rad,sa dobrom cenom

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh