Kupus -- opšta tema

rade j

Član
Učlanjen(a)
17 Mar 2013
Poruka
132
Lokacija
baranda
Da li je neko gajio kupus za skladistenje ? Pise da sorta '' Arrivist '' , moze da stoji sest meseci . Da li to znaci da mora da bude u hladnjaci ili moze da se cuva i u podrumu , supi .Kakav je ukus tih kupusa ?
 

SaleCar

Član
Učlanjen(a)
23 Jan 2011
Poruka
1.612
Lokacija
Novi Sad
Može da stoji ali samo u hladnjači.

Probavao sam ja da ostavim na raznim mestima čisto iz radoznalosti da vidim kako bi se ponašao, pa su uglavnom posle 40-45 dana glavice počinjala da crne i trunu polako.
 

Marko69

Član
Učlanjen(a)
23 Jun 2012
Poruka
1.264
Lokacija
Bijeljina
Sta najbolje od preparata koristiti protiv kupusnog moljca, nemogu da se izborim sa njim a prilicno mi je izbusio liske, zadnji put sam koristio Coragen pre 5 dana medjutim i sad kad prodjem kroz kupus ima ga da leti pu poprilicnom broju, znaci nije nesto Coragen napravio a rekli su mi da je to najbolji insekticid za tu namjenu.
Cime ponovo da poprscem i da li smem nakon 7 dana ponoviti prskanje posle ovog Coragena?
 

vosi

Član
Učlanjen(a)
27 Sep 2009
Poruka
1.936
Lokacija
Bačko Gradište
Kod mene lepo napreduje za kišeljenje,a ova što je trebalo da bude početkom Avgusta počeo da sečem pre desetak dana....................lepa cena samo da potraje ::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac::
 

PROFESORR

Član
Učlanjen(a)
25 Sep 2017
Poruka
979
Lokacija
Novi Sad
Ja sam rasad prodao,preskacem ovu sezonu,vama koji imate,zelim dobru zaradu,zaslusili ste,teska godina,vreme je da se naplati rad,sa dobrom cenom

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
 
Vrh