Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto tako i kod mene rupe na liscu a nema gusenica.Ja sam 2xcoragen i 1x avaunt sto se tice gusenica.Sutra cu verovatno jos jedan tretman sa avauntomKod mene je stanje lose sto se tice tih napasnika, kupus je bas izresetan sto bi se reklo a vec je u poodmakloj fazi skoro da ima poneka i glavica.Zadnji put prskao sa Coragen i kao da je stanje nesto bolje medjutim pitam da li bi trebalo opet ponovit iako nemogu da nadjem ni jednu gusenicu a ima 10 dana od prskanja? Da li kupusni moljac moze ovoliko da izbusi liske ili je to ipak gusenica iako gusenicu jedva da nadjem prije prskanja Coragenom,razmisljam da ponovim jer kad prodjem kroz kupus ima onih sitnih bubica kao komarci ne puno ali ima ili da ne ulazem vise ionako ce se pretanjirat garant
Pyrinex je zabranjen za lisnato povrce, hlorpirofis deluje fitotoksicno. Ne znam kolko je pametno taj insekticid da se koristi folijarno, kroz sistem je ok za zemljisne larve.Zasto ne bi smeo. Nurelle d, Pyrinex...
Zasto??Ove godine zalivam sa kap po kap i mislim da za kupis nema gore solucije.
Afirm je za gusjenice i tata i mama.Isto tako i kod mene rupe na liscu a nema gusenica.Ja sam 2xcoragen i 1x avaunt sto se tice gusenica.Sutra cu verovatno jos jedan tretman sa avauntom
Zato sto mislim da voli da mu se poliva lisceZasto??
Ima gadan miris koji se dosta oseca, i ako se kasnije primeni ne znam kako ide prodaja, ja sam koristio samo fergitaciono za gundelja, za belu leptirastu orosavanje je najbolje jer je spere sa nalicja lista.Lisnato povrce? Nisam siguran na sta mislis.
Hlorpirifos kao AM koristim u kupusnjacama vec x godina.
Sto se Pyrinex tice, sadrzi bifentrin koji deluje i zemljisno, da to je tacno. Ali se i dalje koristi gotovo u svim kulturama.
Toplo vreme i velika vlaga majka za xanthomonas, david dosta zapatio sa bakteriozu, a druga parcela , sa synergy e.z bez bakterioze, jedino majski gundelj doata stete napravi kasno sam reagovao.Slazem se za karfiol. Kod nas ga je mnogo ugusila voda.
Kolko ga dajes sad, jos se ne uzima znas da ta roba ide kad zahladi.Mogu se slikati sa dobrom cenom za karfiol kad jedva se prodaje i na malo i na više a imam ga