Kupus -- opšta tema

Е до мога,још горе..

A tek jesenji kad pristigne,ko nikad nije usadio struk kupusa ovog leta ce da sadi i eto cene manje od sadasnje,cuda se desavaju ali ne cesto, tako da bice posla za tanjurace garant.

Interesuje me koliko djubriva bacate pre sadnje jesenjeg kupusa i koliko jos dodajete u prihrani.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Bela leptirasta vas se sa TEPEKI preparatom vrlo uspesno resava i to sva. dva tretmana i resen problem jer to sredstvo je upravo namenjeno za sve vaske i najbolje mi se pokazao. Kod mene je problem sa gusenicama koje se pojavile i neznam cime da ih isprscem. Za Koragen je kasno i sad nema efekta a neznam sta ima zestoko od preparata da ih se resim jer ih ima previse. Ovi nasi zastitari mi se popeli na onu stvar vise

Ima i kod mene i na bravu i na potomku. Ne znam koliko % ali ima. Nisam bas obracao paznju. Ove godine je prodato semena ko nikad. Ko zna sta je sve uslo u zemlju.

Bravo je prodavan kutijamma i kutijama,mnogo mi je limenki proslo kroz ruke,ima hibrida iz koreje koji mu odlicno pariraju,a cenovno su mnogo jeftiniji...

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ja sam pomislio da je od ureje.Bacio sam spartacem 350kg na 70a

Au sto toliko? Po nekoj preporuci? Ili si omanuo u racunu za jednu decimalu :D
Salim se. Ja sam neki dan pustio kroz sistem 65 kg AN-a na nekih 80-tak ari pa mi se ucinilo puno odjednom

Ljudi nisam ni pomislio da je Varaždinski kupus tako kvalitetan i lep,ova je prva godina kako sam ga sadio i prezadovoljan sam.Ako uporedim sa futoškim(ne kažem da je loš)ni blizu mu nije.

Varazdinac ima pljosnate glavice?

pljosnate glavice,tanke listove,tanke žile,dva lista pokrivaju kupus od 2-3 kg,i što je najvažnije više rodi od Futoškog i lakše ga sačuvati od truleži

Sličan je našem ogulincu bio sam postavio slike.
Čak su se i skrižali s našim inače zelje odlično za kiselit.
Može dugo i stajat i dosta dobro rodi.
Sjeme lako dobijete sami iz njega ostavite prijeranke i imate koliko treba

Evo mog kompasa.
b413d56d759ccc0f0697ec512321cdfc.jpg
0a27676739e84afbef0ba7107be1172a.jpg
6e60052eb7ab5d1d298dd058105fa2cd.jpg
88aa20a3b9b1df11aa2863e1f5cc47ee.jpg

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh