Kupoprodajni i drugi ugovori u poljorivredi

имам једну парцелу, четири власника које заступа једна особа. Да ли је доволјан један потпис заступника или треба да се наводи да у име П.П. потписује Марко, па опет да у име К.К. потписује Марко, итд? Мени је безвезе јер сам у почетку уговора навела све власнике и да њих заступа Марко

имам једну парцелу, четири власника које заступа једна особа. Да ли је доволјан један потпис заступника или треба да се наводи да у име П.П. потписује Марко, па опет да у име К.К. потписује Марко, итд? Мени је безвезе јер сам у почетку уговора навела све власнике и да њих заступа Марко
Ako je Zastupnik za sve Vlasnike isti (Što se u vašem komentaru može zaključiti da jeste :haha: ) onda je dovoljan jedan potpis.

Ugovor sa više vlasnika

Link za preuzimanje .doc (Word) fajla:: https://drive.google.com/drive/folders/1VsV0iMC2Tz1ipVtf3KEyn3-fI-eUd1V_

e4c562eb18c9d8e8e04bc4cb5bcb01ad-0.jpeg
e4c562eb18c9d8e8e04bc4cb5bcb01ad-1.jpeg
e4c562eb18c9d8e8e04bc4cb5bcb01ad-2.jpeg
e4c562eb18c9d8e8e04bc4cb5bcb01ad-3.jpeg
e4c562eb18c9d8e8e04bc4cb5bcb01ad-4.jpeg

Rečeno napravljeno :)
Kliknete na prvi fajl Ugovor o davanju poljoprivrednog zemljišta na korišćenje (Bez naknade) (Ugovor sa više vlasnika).docx

Ako vam nije teško pročitajte ova najčešća pitanja na forumu i njihove odgovore
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Srki, jedno pitanje. Ne kapiram kakvu razliku pravi ugovor sa naknadom ili bez naknade? U vezi podsticaja? Porez placa vlasnik isti u oba slucaja, koliko znam. Ima neka druga caka? Pozdrav

Srki, jedno pitanje. Ne kapiram kakvu razliku pravi ugovor sa naknadom ili bez naknade? U vezi podsticaja? Porez placa vlasnik isti u oba slucaja, koliko znam. Ima neka druga caka? Pozdrav
U prvi navedete cenu
U drugi ne navodite cenu

To je već vaš izbor (eAgraru je bitno da jedan ugovor ima podatke o vlasniku i zakupcu, podatke o parceli, važenje ugovora, potpis i pečati i da je lepo čitljivo).

U prvi navedete cenu
U drugi ne navodite cenu

To je već vaš izbor (eAgraru je bitno da jedan ugovor ima podatke o vlasniku i zakupcu, podatke o parceli, važenje ugovora, potpis i pečati i da je lepo čitljivo).
Pa da, kapiram, kao i svaki ugovor da bi bio validan, mora imati ispravne podatke. Ali to sa cenom, ne kapiram zasto bismo pisali ugovor bez naknade? Osim jedino ako je stvarno bez naknade, pa hoce da se dobiju podsticaji u svakom slucaju. A i taj iznos...kapiram on je bitan samo za nas dvojicu koji potpisujemo, ako bude nekih problema itd. Sto se ostalog tice, mozemo da napisemo bilo koju cifru, nista ne menja, ni za jednog ni za drugog?

Pa da, kapiram, kao i svaki ugovor da bi bio validan, mora imati ispravne podatke. Ali to sa cenom, ne kapiram zasto bismo pisali ugovor bez naknade? Osim jedino ako je stvarno bez naknade, pa hoce da se dobiju podsticaji u svakom slucaju. A i taj iznos...kapiram on je bitan samo za nas dvojicu koji potpisujemo, ako bude nekih problema itd. Sto se ostalog tice, mozemo da napisemo bilo koju cifru, nista ne menja, ni za jednog ni za drugog?
eAgraru je bitno ono što sam naveo (Njih ne zanima cena, da li vi napisali 0€ ili 1000€ to njih ne zanima) to samo zanima vlasnika i zakupca i to je to (Možete da navedete a i ne morate to je vaše da odlučite da li će te da napišete ili nećete).

Neki zakupodavac neće da mu se upiše cena jer se boji da će platiti porez na tu cifru...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ima raznih ljudi... često se pitam da li su glupi ili se samo prave...
Neki neće da potpišu ugovor o zakupu da ne digneš kredit na njihovu zemlju... čuo sam za razne slučajeve...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Mada u zemlji Srbiji je Sve moguće, šta Se sve Radi kod nas u opštini, ne bi verovao, majke mi

Nazad
Vrh